Η βραδιά ανήκει στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Με φαντασμαγορικό θέαμα απέτισαν φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με το τεράστιο πανό τους, με τους αρχηγούς των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά, να αφήνουν συμβολικά ένα λουλούδι στη μνήμη του εμβληματικού ηγέτη του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν και την νέα τους εμφάνιση (λευκή με πράσινες ρίγες) με τη βοήθεια των παιδιών της ακαδημίας του «τριφυλλιού».

Σύντομο λόγο είχαν επίσης οι Θάνασης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαριστώντας τις ομάδες που συμμετέχουν αλλά και τον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο.

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Α.Ο. βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ την οροφή του σταδίου κοσμεί πλέον το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Τόσο ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός όσο και τα τμήματα του Ερασιτέχνη, έδωσαν το παρών στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ