Η επίθεση ήταν σχεδιασμένη, σύμφωνα με παίκτη της Βουλγαρίας

Η ρατσιστική επίθεση ήταν σχεδιασμένη μέρες τώρα και κανονισμένη να συμβεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, σύμφωνα με έναν από τους ποδοσφαιριστές της Βουλγαρίας.

Ένας από τους Βούλγαρους παίκτες ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στους Άγγλους και συγκεκριμένα στους Τιρόνε Μινγκς και Ραχίμ Στέρλινγκ που ήταν οι βασικοί αποδέκτες της επίθεσης και να τους ενημερώσει όσα γνώριζε ότι θα συμβούν. Το όνομα βέβαια αυτού του παίκτη δεν έχει γίνει γνωστό.

Ο ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε ότι η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη να συμβεί εδώ και μέρες. Πάντως, το δεύτερο ημίχρονο κύλησε πιο ομαλά, παρότι υπήρξαν λίγα συνθήματα, κυρίως προς τον Τζέιντον Σάντσο και τον Στέρλινγκ. Βασικός λόγος που τα πράγματα ηρέμησαν ήταν η αποχώρηση 50 οπαδών που φορούσαν μαύρα και σχετίζονται με ένα νεοναζιστικό πολιτικό γκρουπ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ