Η ζωή χωρίς τον Ποτσετίνο

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον πάγκο της Τότεναμ, σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα και οι διοικούντες έχουν ετοιμάσει ήδη μια λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες.

Η περασμένη σεζόν ήταν ονειρική για τους “Πετεινούς”, καθώς κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Champions League για πρώτη φορά στη ιστορία τους, εκεί όπου ηττήθηκαν από την Λίβερπουλ. Μία δήλωση του Αργεντίνου τεχνικού είχε προκαλέσει “ντόρο”, η οποία ανέφερε ότι εάν η ομάδα κατακτούσε το τρόπαιο, εκείνος θα αποχωρούσε. Δεν μάθαμε ποτέ βέβαια αν αυτό θα γινόταν πράξη.

Η φετινή σεζόν είναι ακριβώς το αντίθετο. Από το κακό στο χειρότερο και από το ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα στο άλλο. Οι άνθρωποι της ομάδας του Λονδίνου σκέφτονται σοβαρά την απομάκρυνση του Ποτσετίνο, με την αποζημίωση που θα χρειαστεί να δώσουν να αγγίζει τα 12,5 εκατομμύρια λίρες, ενώ δεν θέλουν να τελειώσουν την συνεργασία τους με τέτοιο τρόπο, με αυτά που έχει προσφέρει ο Αργεντινός στον σύλλογο.

Η λίστα που φαίνεται να έχει σχηματιστεί για τους αντικαταστάτες του Ποτσετίνο περιλαμβάνουν τους τους Μαξ Αλέγκρι (ελεύθερος), Κάρλο Αντσελότι (σε κόντρα με τη Νάπολι), Ζοσέ Μουρίνιο (ελεύθερος), Ραλφ Ράγκνικ (εργάζεται ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου και Υπεύθυνος σκάουτινγκ στο δίκτυο ομάδων της Red Bull), ενώ ο βασικότερος στόχος φέρεται να είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν της Λειψίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ