Η Κάρντιφ “καθάρισε” την Μπόρνμουθ

Η Κάρντιφ φιλοξένησε την Μπόρνμουθ για την 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και πήρε το τρίποντο, αφού επικράτησε με 2-0.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρίντ.

Ο ίδιος παίκτης βρήκε πάλι δίχτυα στο 46’ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Η Μπορνμουθ δεν κατάφερε να σπάσει την άμυνα των «μπλε πουλιών» και έμεινε στο μηδέν.

Η Κάρντιφ πήρε το τρίποντο και έφτασε τους 22 βαθμούς ενώ δεν κατάφερε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη αφού βρίσκεται ακόμα στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα η Μπορνμουθ έμεινε στους 33 βαθμους.

Κίτρινες : 50’ Μπαμπά, 50’Κλάιν, 75’ Σμίθ

Σκόρερ: 5’,46’ Ρίντ

Κάρντιφ: Έθεριτζ,Πελτιέρ, Εκουέλε Μάνγκα, Μπαμπά, Μπενετ, Πάτερσον, Γκούναρσον, Ραλς, Μέρφι(68’ Χόιλετ) , Ριντ, Νιασε (83’ Ζοχόρε)

Μπόρνμουθ: Μπορουτς, Κλάιν, Κουκ, Ακέ, Σμίθ, Σανισλας(62’ Ιμπε) , Γκοσλινγκ(69’ Λερμαν), Σερμαν, Φρέιζερ, Κίνγκ, Σολανκε (62’ Μουσετ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ