Η Κολωνία διέσυρε την Φράιμπουργκ, άνετη νίκη για Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ πήρε μια νίκη – ανάσα επί της Πάντερμπορν με 2-4 ενώ νωρίτερα η Κολωνία διέσυρε την Φράιμπουργκ με 4-0 και επέστρεψε στις νίκες για την 20η αγωνιστική της Bundesliga.

Πάντερμπορν – Βόλφσμπουργκ 2-4

Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε με 2-4 στο Μπέντελερ Αρένα.

Στο 22′ η Πάντερμπορν έκανε το 1-0 με πλασέ του Ζολίνσκι, όμως η χαρά τους δεν κράτησε πολύ διότι 3 λεπτά μετά ο Κνότσε ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά.

Στο 40′ ήρθε το 1-2 για την Βόλφσμπουργκ με ένα τελείωμα ακριβείας του Γκίντσεκ, ενώ στο 60′ ο ίδιος παίχτης πήρε το ριμπάουντ και με ένα εύστοχο σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-3.

Στο 72′ ο Βασιλειάδης μείωσε σε 2-3 με ένα εκλπηκτικό σουτ από απόσταση, όμως 4 λεπτά μετά ο Άρνολντ έκανε το 2-4 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Αυτή η νίκη έφερε την Βόλφσμπουργκ στην 9η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, ενώ η Πάντερμπορν παρέμεινε στην τελευταία θέση με 15 βαθμούς.

Κόκκινες: Χόλτμαν

Κίτρινες: Στρόχντιεκ, Χουνεμιέρ – Γκιλαβογκί, Στέφεν, Πόνγκρατσιτς

Πάντερμπορν: Ζίνγκερλε, Στρόχντιεκ, Πρότζερ, Σχονλάου, Σερμπένι (74′ Μίτσελ), Σαμπίρι, Τζανς (46′ Χουνεμιέρ), Αντζέι, Ζολίνσκι (61′ Μάμπα), Χόλτμαν, Βασιλειάδης

Βόλφσμπουργκ: Κάστελς, Γουίλιαμ, Στέφεν, Μεχμέντι (90+3′ Βίκτορ), Ρουσιγιόν, Πόνγκρατσιτς, Γκιλαβογκί (84′ Γκέρχαρντ), Σχλάγκερ, Άρνολντ, Κνότσε, Γκίντσεκ (74′ Κλάους)

Κολωνία – Φράιμπουργκ 4-0

Η Κολωνία επικράτησε της Φράιμπουργκ με 4-0 στο Ράιν Ένερτζι.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 στο 29′, ο Μπορνάου πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Σχουόλοου και με μια προβολή από κοντινή απόσταση σκόραρε. Στο 55′ ο Κόρντομπα έκανε το 2-0 με παρόμοιο τρόπο που είχε σκοράρει ο συμπαίχτης του το πρώτο γκολ, πήρε το ριμπάουντ μετά από την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και σκόραρε πλασάροντας.

Στο 90+1′ ο Εχιζίμπουε βρέθηκε στην μικρή περιοχή μετά από μια μεγάλη κούρσα και με ένα τελείωμα ακριβείας έκανε το 3-0, ενώ 2 λεπτά μετά, στο 90+3′, ο Γιάκομπς με ένα δυνατό σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Με αυτή τη νίκη η Κολωνία βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, ενώ η Φράιμπουργκ είναι στην 8η θέση με 29 βαθμούς.

Κίτρινες: Γιάκομπς, Κόρντομπα, Ουθ – Χόφλερ

Κολωνία: Χορν, Ζίτσος, Έκτορ, Κόρντομπα (81′ Τερόντε), Εχιζίμπουε, Ουθ, Ντρέξλερ (89′ Κάινζ), Σκίρι, Μπορνάου, Κάτερμπακ (46′ Σχιμτζ), Γιάκομπς

Φράιμπουργκ: Σχουόλοου, Γκούλντε, Σχμιντ, Χόλερ, Πίτερσεν (68′ Σαλάι), Χάμπερερ (46′ Βάλντσχιμντ), Χέιντζ, Κοχ, Χόφλερ, Κουόν, Γκάντερ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ