Η Μίλαν κοιτάζει πιτσιρικάδες των Σάλτσμπουργκ και Ναντ

Η Μίλαν εξετάζει την περίπτωση δύο νεαρών μέσων των Σάλτσμπουργκ και Ναντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο παίκτες των “ροσονέρι” που θα φύγουν σίγουρα είναι οι Μπίγλια και Μποναβεντούρα, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον Ιούνιο και είναι κάτι παραπάνω από απίθανο το ενδεχόμενο να ανανεώσουν.

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να φύγει και ο Πακέτα, ο οποίος ήταν κατώτερος των προσδοκιών και δεν δικαιολόγησε με την αγωνιστική του απόδοση το ποσό των 35 εκατομμυρίων που ξόδεψε η ιταλική ομάδα για να τον αποκτήσει από την Φλαμένγκο τον Γενάρη.

Ανφέρεται πως υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που θεωρούνται ιδανικές επιλογές για να ενισχύσουν την μεσαία γραμμή της Μίλαν.

Ο ένας είναι το “αστέρι” της Σάλτσμπουργκ, Ντόμινικ Σζομποσλάι, ο οποίος μετρά 4 γκολ και 7 ασίστ σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 19χρονος Ουγγαρός διεθνής έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από κορυφαίους ευρωπαικούς συλλόγους.

Ο άλλος ποδοσφαιριστής που αποτελεί ιδανική επιλογή για τη μεσαία γραμμή των “ροσονέρι” είναι ο Ιμράν Λόουζα, ο οποίος μόλις στην ηλικία των 20 ετών είναι βασικός και αναντικατάστατος στην γαλλική ομάδα, ενώ σε 28 συμμετοχές μετρά 4 γκολ και 2 ασίστ.

Το πλάνο είναι ο Σζομποσλάι να πάρει την θέση του Μποναβεντούρα, καθώς είναι πιο επιθετικογενής μέσος, ενώ ο Λόουζα θα μπορούσε να είναι αναπληρωματικός του Μπενασέρ. Προς το παρών δεν έχει γίνει κάποια κίνηση, όμως οι σκάουτερ της Μίλαν έχουν πιάσει ήδη δουλειά και αναμένονται εξελίξεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ