Η Μονακό κυριάρχησε και παρέμεινε ζωντανή

Η Μονακό συνέτριψε την Βιλερμπάν 97-62 στον τρίτο τελικό των γαλλικών playoffs και μείωσε την σειρά σε 1-2 νίκες.

Στον τρίτο τελικό των γαλλικών playoffs υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο. Η Μονακό ήταν σαρωτική από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, διέσυρε την Βιλερμπάν 97-62 και παρέμεινε “ζωντανή”, αφού μείωσε τη σειρά σε 1-2 νίκες και έχει τον επόμενο αγώνα στο γήπεδό της (22/6, 21:30).

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς κυριάρχησε απόλυτα, ξέφυγε στο σκορ από τα πρώτα λεπτά και δεν σταμάτησε να ανεβάζει την διαφορά μέχρι το τελικό +35, σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε με παράσταση για ένα ρόλο. Πέντε παίκτες σκόραραν διψήφιο αριθμό πόντων από πλευράς Μονακό, με κορυφαίο όλων τον Ντι Μποστ (23).

Ο Μίρο Μπιλάν (14 πόντοι) ήταν ο πρώτος σκόρερ της Βιλερμπάν, η οποία δεν μπόρεσε ποτέ να κοιτάξει στα μάτια τους γηπεδούχους και με εξαίρεση το αρχικό 0-2 και το 3-4 δεν προηγήθηκε ποτέ ξανά στο παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 52-30, 80-52, 97-62.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ