Η πρώτη πραξη

Ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά σε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή του πρόσκληση. Οι πρωταθλητές Ελλαδας θα προσπαθήσουν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (22.00) να κάνουν την υπέρβαση και να βρεθούν μετά από το 2012 και πάλι στο final four της Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» που βρίσκονται ήδη στην ισπανική πρωτεύουσα, ξέρουν ότι εχουν δύσκολο έργο, ωστόσο ομως είναι διατεθημενοι να δώσουν όλα στο παρκέ προκειμένου να πάρουν εκείνοι και όχι οι πρωταθλητές Ευρώπης το εισιτηριο για την κορύφωση της διοργάνωσης.

Στα αγωνιστικά ο Ρικ Πιτινο θα περιμένει να δει αν μπορεί να υπολογίζει από το Game 1 τον Τζέιμς Γκιστ, ενώ ζήτησε η ομαδα του να ειναι απόλυτα προσηλωμενη στον στόχο που δεν είναι άλλος από το μπρέικ. Από τη Ρεάλ η μεγάλη απώλεια έχει το ονοματεπώνυμο του Σέρχιο Γιουλ γεγονός όμως που αναμένεται να συσπειρώσει τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 26 φορές (ανεξαρτήτως έδρας) και έχουν σημειώσει τα εξής αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός έχει 12 νίκες έναντι 14 της Ρεάλ Μαδρίτης. Όσον αφορά τα παιχνίδια τους στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστεί 13 φορές στο γήπεδο της Ρεάλ από τις 8/12/1999 και μετά και έχει σημειώσει 4 νίκες και 9 ήττες.

Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού σημειώθηκε στις 21/032013 με σκορ 74-73! Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος στην κανονική περίοδο με την Ρεάλ να σημειώνει δύο νίκες, 89-68 στην Ισπανία και 74-73 μέσα στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε αντιμέτωπος με την «βασίλισσα» και στα περσινά πλέι οφ. Στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» έπαιξαν φανταστικό μπάσκετ και διέλυσαν με σκορ 95-67 την Ρεάλ, αλλά στη συνέχεια γνώρισαν τρεις σερί ήττες (82-89, 81-74 και 89-82) και αποκλείστηκαν από το φάιναλ φορ.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 10 το βράδυ με τηλεοπτική κάλυψη από την NOVA

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ