Η Τσέλσι ενδιαφέρεται για τον Ντέκλαν Ράις

Η Τσέλσι θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της με την αγορά ενός αμυντικού μέσου και ο Ράις είναι ένας από τους προτεινόμενους.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος είναι στενός φίλος του Μέισον Μάουντ, με τον οποίο αγωνίζονται και μαζί στην Εθνική Αγγλίας, οπού ο συνδυασμός αυτός εντυπωσιάζει.

Σημειώνεται πως ο Μάουντ αναγκάστηκε πρόσφατα να ζητήσει συγγνώμη διότι βρέθηκε να παίζει ποδόσφαιρο με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή της Γουέστ Χαμ, ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται στην απομόνωση αφού ο συμπαίκτης του, Χάντσον Οντόι, διαγνώσθηκε με κορονοιό.

Ο Ράις αποτελεί βασικός “πυλώνας” της μεσαίας γραμμής των “σφυριών” μετρώντας δύο ασίστ σε 29 συμμετοχές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κοστίσει ακριβά στην Τσέλσι η απόκτηση του Άγγλου αν και εφόσον γίνει, με τέσσερα χρόνια να μένουν για να λήξει το συμβόλαιο του με τη νυν ομάδα του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ