Η Χρυσούλα Κουρομπύλια εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών

Η Χρυσούλα Κουρομπύλια βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Γαλλία. Η παρουσία της είναι φυσικά μεγάλη τιμή και δικαίωση για την Ελληνίδα διαιτητή.

Ήταν 2η βοηθός στον αγώνα της Γαλλίας με την Νορβηγία, στη Νίκαια, ενώ ορίστηκε 2η βοηθός VAR της αναμέτρησης της Ιταλίας με την Τζαμάϊκα.

Πρόκειται σαφώς για μια σημαντική στιγμή για την ίδια την Κουρομπύλια, που ξεκίνησε τα διαιτητικά της βήματα ως φοιτήτρια από τα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, αλλά και την Ελληνική διαιτησία.

Αυτή είναι συνολικά η τέταρτη διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών που υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στη διαιτησία, αλλά και δεύτερη που συμμετάσχει η Χρυσούλα Κουρομπύλια.

Η πρώτη ήταν το 1991, στο πρώτο γυναικείο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στην Κίνα, στο οποίο συμμετείχε ως βοηθός ο Βασίλης Νικάκης. Πέρασαν 20 χρόνια, μέχρι το 2011 στα γήπεδα της Γερμανίας, με την πειραιώτισσα Θάλεια Μήτση να συμμετέχει ως 4η. Και πιο πρόσφατα, το 2015 στην προηγούμενη διοργάνωση πριν από την τρέχουσα, όπου συμμετείχαν τόσο η Μήτση ως διαιτητής, όσο και η Κουρομπύλια ως βοηθός.

Και φυσικά η παρουσία του Κύρου Βασσάρα ο οποίος είχε δώσει το παρών στο Μουντιάλ της Άπω Ανατολής το 2002.

Θυμηθείτε το αφιέρωμα του Kingsport.gr για τη Χρυσούλα Κουρομπύλια, όταν έγινε γνωστή η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ