Η ώρα του τελικού έφτασε

Η διοργανώτρια χώρα και φαβορί για τον τίτλο, Βραζιλία, θα υποδεχτεί σήμερα (23:00, ώρα Ελλάδος) την έκπληξη της διοργάνωσης, Περού στο Μαρακανά για τον τελικό του Copa America.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στην φετινή διοργάνωση στον πρώτο όμιλο, με την Βραζιλία να επικρατεί εύκολα με 5-0. Να θυμίσουμε ότι στον όμιλο, η Βραζιλία προκρίθηκε ως πρώτη, ενώ το Περού πέρασε στην επόμενη φάση ως καλύτερη τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βραζιλία είναι η μόνη χώρα στην φετινή διοργάνωση που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ, καθώς, ακόμα και στην ισοπαλία με την Βενεζουέλα για τους ομίλους της διοργάνωσης, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Η Βραζιλία έχει κατακτήσει τον τίτλο 8 φορές (1919, 1922, 1949, 1989, 1977, 1999, 2004, 2007), ενώ έχει βρεθεί σε τελικό ακόμα 11 φορές ως φιναλίστ.

Αντίθετα, το Περού έχει βρεθεί δύο φορές σε τελικό κατακτώντας και τις δύο φορές τον τίτλο του Πρωταθλητή (1939, 1975).

Ο Γουίλιαν για τους Βραζιλιάνους δεν θα συμμετέχει στον τελικό μετά τον τραυματισμό του στον ημιτελικό απέναντι στην Αργεντινή, ενώ η έκπληξη της διοργάνωσης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ