Η Euroleague θέλει να γίνει στο Μιλάνο το Αρμάνι-Ολυμπιακός

Κανονικά θέλει η Ευρωλίγκα να διεξαχθεί το ματς μεταξύ Αρμάνι Μιλάνο και Ολυμπιακού την προσεχή Πέμπτη.

Παρόλο που οι “ερυθρόλευκοι” υπέβαλλαν αίτημα είτε αναβολής του αγώνα, είτε διεξαγωγής του σε άλλη πόλη ή χώρα, η διοργανώτρια αρχή δεν το έκανε δεκτό.

Παρόλο που το Μιλάνο αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο του κορωνοϊού και ενώ και η Αρμάνι ζήτησε κάτι αντίστοιχο.

Υπενθυμίζεται πως το Μιλάνο και γενικότερα η περιοχή της Λομβαρδίας, βρίσκονται σε αεροπορικό αποκλεισμό λόγω των πολλών κρουσμάτων του κορωνοϊού, ενώ οποιοσδήποτε εισέρχεται στην ιταλική πόλη, πρέπει να παραμένει σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Εφόσον ο Ολυμπιακός τελικά ταξιδέψει, θα το κάνει με πτήση τσάρτερ μέχρι τη Γένοβα και στη συνέχεια οδικώς μέχρι το Μιλάνο, αυθημερόν με σκοπό να εκτεθεί όσο το δυνατόν λιγότερο στους κινδύνους του ιού. Η αποστολή δηλαδή αναμένεται δηλαδή να αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης και θα επιστρέψει αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Όπως φαίνεται η Ευρωλίγκα βρίσκεται στη δική της πραγματικότητα και δεν αποτελεί προτεραιότητά της η υγεία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ