Η Josephin, η ‘Ελενα Τσαγκρινού και οι OGE θα διασκεδάσουν το κοινό στο All Star Game

Το All Star Game δεν είναι μόνο καλάθια, τρίποντα και καρφώματα αλλά είναι κυρίως διασκέδαση για το κοινό που παρακολουθεί τη γιορτή του μπάσκετ.

Φέτος στο All Star Game της Κρήτης το ρόλο αυτό θα αναλάβουν οι Josephin, Έλενα Τσαγκρινού και OGE που με τα τραγούδια τους αναμένεται να ξεσηκώσουν τον κόσμο στα “Δύο Αοράκια”.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ αναφέρει τα εξής:

Η εμπειρία του EKO All Star Game δεν περιλαμβάνει μόνο τα τρίποντα, τα καρφώματα και τις θεαματικές φάσεις. Η εμπειρία του EKO All Star Game είναι, επίσης, η ατμόσφαιρα γιορτής που επικρατεί σε όλες τις εκδηλώσεις.

Πριν τον Κεντρικό Αγώνα της 24ης διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια» την προσεχή Κυριακή (9/2) με το τζάμπολ να γίνεται στις 17:00, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τα «αστέρια της νεάς γενιάς», τις δημοφιλείς τραγουδίστριες Josephine, Έλενα Τσαγκρινού και τον αγαπημένο του κοινού ράπερ OGE!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ