Θέλει Αλντερβάιρελντ η Ρόμα

Η διοίκηση και ο προπονητής της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα, συγκεκριμένα, βρίσκονται σε αναζήτηση αμυντικού, με τον Αλντερβάιρελντ ναι είναι πρώτος στην λίστα.

Οι «Τζαλορόσι» αναμένεται να κάνουν μια ακόμα προσπάθεια με τον Τόμπι Αλντερβάιρελντ, που αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Τότεναμ.

Ο Μπαλντίνι βρίσκεται στο Λονδίνο και έχει ήδη συναντηθεί δύο φορές με τους «Πετεινούς», αν και ο λονδρέζικος σύλλογος έχει δώσει την απάντησή της για την μεταγραφή. Ζητάει 28 εκατ. ευρώ, ώστε να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο, αλλά η Ρόμα το θεωρεί αρκετά υψηλό, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το 2020.

Ο παίκτης, από την πλευρά του, είναι πρόθυμος να μετακομίσει στην Ιταλία, ενώ η προσφορά του συλλόγου ανέρχεται στα 3,5 εκατ. ετησίως που θα τον πείσει να πιέσει τους Λονδρέζους, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα.

Σε περίπτωση μιας ακόμη απόρριψης, ο ιταλικός σύλλογος θα στρέψει το βλέμμα του σε άλλους στόχους,  καθώς ο Φονσέκα θέλει αμυντικό μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ