Θέλει νίκη στο ντεμπούτο του Πιτίνο

Την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ υποδέχεται ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την 11η αγωνιστική της ευρώλιγκας και θέλει να συνδυάσει το ντεμπούτο του Ρικ Πιτινο στον πάγκο με νίκη και να συνεχίσει με θετικό πρόσημο μετά τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες.

Αγωνιστικά ο Αμερικανός προπονητής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τραυματισμό και ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα όπως και την προηγούμενη εβδομάδα ώστε να προσθέσουν μια ακόμα νίκη στο σακούλι τους μια αγωνιστική πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με ρεκόρ 6-4 δεν σκέφτονται καμία άλλη εξέλιξη πλην της νίκης γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα πάει χαμένη η προσπάθεια του προηγούμενου διαστήματος.

Από την άλλη πλευρά οι Βάσκοι έρχονται στην Αθήνα με ρεκόρ 5-5 και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες επί ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ οι οποίες εξουδετέρωσαν την βαριά ήττα από την Μακάμπι και επανέφεραν την ηρεμία στο στρατόπεδο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ο οποίος προπόνησε την ομάδα του χωρίς να πονοκεφαλιάζεται από κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αυτή θα είναι η 26η φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να προηγείται με βραχεία κεφαλή μιας μόνο νίκης(13-12).

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 ο βράδυ με τηλεοπτική κάλυψη από την NOVA

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ