Θέλει να απλουστεύσει τον τίτλο

Να βρεθεί μια ανάσα από τον τίτλο θέλει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ο οποίος αγωνίζεται στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα για το Game 2 των φετινών τελικών της Basket League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να κάνουν το 2-0 στη σειρά ώστε την Παρασκευή(14/6) να προσθέσουν ακόμα ένα τρόπαιο στην πολύ πλούσια και γεμάτη διακρίσεις προθήκη τους.

Αγωνιστικά ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Λούκας Λεκαβίτσιους με τον Λιθουανό γκάρντ να δείχνει ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο Πιτίνο ζήτησε από τους παίκτες του να είναι το ίδιο σοβαροί και δείξουν ακόμα καλύτερη εικόνα από αυτή που είχε η ομάδα στο Game 1  του ΟΑΚΑ.

Από την άλλη μεριά στον Προμηθέα ετοιμάζονται για την ιστορική αναμέτρηση με το κλίμα στην ομάδα να είναι γιορτινό. Ο  Μάκης Γιατράς έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του με τους παίκτες να υπόσχονται οτι θα κάνουν τα πάντα ώστε να βάλουν δύσκολα στον Παναθηναϊκό και να καταφέρουν να φέρουν την σειρά στα ίσια

Στο κλειστό των Μποζαϊτίκων δεν αναμένεται να πέφτει… καρφίτσα, με το sold out να θεωρείται δεδομένο, ενώ εκτός από τους επισήμους που αναμένεται να δώσουν το παρών, σε μια μεγάλη στιγμή για την πόλη, θα τιμηθούν από την ΚΑΕ και παίκτες που τίμησαν στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ