Θέλει να επιστρέψει στην κανονικότητα ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναικός ΟΠΑΠ αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας στην αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει το αγωνιστικό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, μετά την συντριβή από την ΤΣΣΚΑ, θέλουν μια καλή εμφάνιση ώστε αφενός μεν να επιστρέψουν στις νίκες αλλά και αφετέρου να επανέλθει η ηρεμία στο “πράσινο” στρατόπεδο λίγες μέρες πριν την πολύ κρίσημη αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε για την ευρωλίγκα.

Αγωνιστικά ο Ρικ Πιτίνο είδε στην προπόνηση του Σαββάτου(7/3) τον Νικ Καλάθη να μην ακολουθεί, εξαιτιας μιας τενοντίτιδας στα γόνατα, το πρόγραμμα χωρίς όμως αυτό να αποτελέσει πρόβλημα για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση.

Εκτός προπόνησης  έμεινε και ο Μπέντιλ (δεν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Basket League), λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει να κάνει ο Παππάς, που βρίσκεται εκτός πλάνων του Ρικ Πιτίνο.

Όσον αφορά την αναμέτρηση αυτή θα είναι η πρώτη, μετά τη σεζόν 1986-1987 και την νίκη του Παναθηναικου με 121-81, με γηπεδούχο τον Ιωνικό Νικαίας, ενώ η τελευταία νίκη των Νικαιωτών χρονολογείται τη σεζόν 1982-1983 όταν και είχαν επικρατήσει με 91-88.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ