Θέλει να ράψει κοστούμι οκτάδας

Την Αρμάνι στο Μιλάνο αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της ευρωλίγκας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, μετά τον θρίαμβο της Ρωσίας επί της ΤΣΣΚΑ, θέλουν να προσθέσουν ακόμα ένα σημαντικό διπλό στη φετινή τους διαδρομή με το οποίο θα εδραιώσουν ακόμα περισσότερο την είσοδο τους στα πλέι οφ.

Η αναμέτρηση είναι κομβική για τους παίκτες του Πιτίνο καθώς θέλουν αφενός μεν να ανέβουν και άλλο στη βαθμολογία και αφετέρου να αποσπαστούν ακόμα περισσότερο από τις ομάδες που τις καταδιώκουν. Μάλιστα η συνέχεια του προγράμματος είναι στα μέτρα της ομάδας καθώς οι “πράσινοι¨θα φιλοξενήσουν στο ΟΑΚΑ Μπάγερν Μονάχου, Ζαλγκίρις και Βιλερμπάν αγώνες στους οποίους το 3/3 είναι επιβεβλημένο.

Στα αγωνιστικά ο Ρικ Πιτίνο έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και τον Ίαν Βουγιούκα καθώς ο Έλληνας σέντερ ταξίδεψε τελικά για το Μιλάνο και έτσι μπορεί πιο εύκολα να καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση. Αντίθετα εκτός αποστολής βρίσκεται ο Μπράουν μία κίνηση που δείχνει ανάγλυφα και τις προθέσεις του τεχνικού επιτελείου σχετικά με το μέλλον του παίκτη στην ομάδα.

Ο Αμερικανός προπονητής της ομάδας ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί και να κόψουν την εκτελεστική ικανότητα των Ιταλών από τη γραμμή των 6,75.

Από την άλλη πλευρά η Αρμάνι του Ετόρε Μεσίνα βρίσκεται στο 9-8 μια μόλις νίκη μακριά από τον Παναθηναϊκό και θέλει όσο τίποτα άλλο το ροζ φύλλο ώστε να εδραιώσει και εκείνη ακόμα περισσότερη τη θέση της στην πρώτη οκτάδα που δίνει και την είσοδο στα πλέι-οφ.

Σέρχιο Ροντρόγκεθ και Βλάντιμιρ Μίτσοφ αποτελούν τα μεγάλα όπλα της Αρμάνι με τον Έτορε Μεσίνα να ξέρει ακριβώς πως να τους χρησιμοποιεί στους αγώνες της ομάδας του.

Εν κατακλείδι πρόκειται για μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες θρύλους της διοργάνωσης με δύο προπονητές που έχουν γράψει πολλά και σημαντικά χιλιόμετρα στα παρκέ και με την νίκη να αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο και για τους δύο μονομάχους.

Η προϊστορία δείχνει Παναθηναϊκό καθώς σε 17 αναμετρήσεις υπερέχει ξεκάθαρα σε νίκες(12-5) χωρίς αυτό βέβαια να δείχνει κάτι καθώς οι πρωταθλητές πρέπει να καταθέσουν ενέργεια, ψυχή και πάθος αν θέλουν να φύγουν με το 13ο ροζ φύλλο.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:45 το βράδυ με τηλεοπτική κάλυψη από την NOVA

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ