Θέλει να φύγει από τη Ρεάλ ο Μαρσέλο

Δυσαρεστημένος φαίνεται πως είναι ο Μαρσέλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι ο νέος μεταγραφικός στόχος της Γιουβέντους για την ερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Μαρσέλο θέλει να φύγει και από τη Ρεάλ και ήδη έχει εκφράσει την επιθυμία του να μεταβεί στο Τορίνο, για λογαριασμό της Γιουβέντους, εκεί που είναι και ο φίλος του, Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα ο Πορτογάλος άσος ήδη κάνει προσπάθειες να πείσει τον Μαρσέλο να τον ακολουθήσει στη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα, η Γιουβέντους φαίνεται πως είναι πρόθυμη να πουλήσει τον Αλεξ Σάντρο, λογικά σε ομάδα της Premier League, έτσι ώστε να καταφέρει να αποκτήσει τον Μαρσέλο. Μάλιστα η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον Σάντρο.

Ο Μαρσέλο φαίνεται πως είναι δυσαρεστημένος, κυρίως με την κριτική που δέχεται από τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Χθες μάλιστα συναντήθηκε με τον σύμβουλο του προέδρου της «Βασίλισσας» και πληροφορίες λένε πως εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του και ζήτησε να φύγει από τη Ρεάλ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ