Θέλει ως ελεύθερο τον Τσονγκ η Ίντερ

Φαίνεται πως η Ίντερ θα συνεχίσει στην αγορά της Premier League αυτό το καλοκαίρι με τον εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ταχίθ Τσονγκ να αναμένεται να υπογράψει.

Ο 20χρονος θέλει να φύγει από τους “Κόκκινους Διαβόλους” στο τέλος της σεζόν καθώς δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Η Γιουβέντους έχει συνδεθεί και αυτή με τον Τσονγκ, αλλά ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport ότι η δουλειά έχει ολοκληρωθεί από το δίδυμο της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα και Πιέρο Οσίλιο με τον Ολλανδό εξτρέμ να υπογράφει στους Μιλανέζους.

Το δίδυμο έχουν βρεθεί αρκετές φορές με τον ατζέντη του παίκτη, Σινού Μοχάμεντ, και παρότι δεν έχουν συμφωνήσει, μια χειραψία δηλώνει πως θα ολοκληρωθεί.

Πιστεύεται ότι το συμβόλαιο του Τσονγκ θα έχει διάρκεια πέντε ετών με ετήσιο μισθό στα δύο εκατομμύρια ευρώ και τα μπόνους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ