Θα τιμήσει την μνήμη του Νίκου Μήλα η Ένωση

Οι “κιτρινόμαυροι” θα τιμήσουν την μνήμη του Νίκου Μήλα στο ματς κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Η Ένωση δεν ξεχνάει τον προπονητή που την οδήγησε στον άθλο του 1968 και θα τον τιμήσει αφιερώνοντας του τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της στη Basket League με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Στις 22 Ιουλίου 2019, η “Βασίλισσα” ορφάνεψε.

Ο καθοδηγητής της, ο “αρχιτέκτονας” του “έπους” της 4ης Απριλίου 1968, ο προπονητής του πιο ένδοξου τίτλου της Ελλάδας, Νίκος Μήλας, άφησε την τελευταία του πνοή, προκαλώντας πανελλήνια συγκίνηση, αλλά κυρίως πανενωσίτικο θρήνο.

Η ΑΕΚ ΒC ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Κόουτς του πρώτου ευρωπαϊκού θριάμβου, στο Καλλιμάρμαρο του “Γκίνες”, αποφάσισε να τού αφιερώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της στη Basket League με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου.

Στο πλαίσιο αυτό πρόκειται να αποδώσει τα δέοντα στην Αρχόντισσα σύζυγο του εκλιπόντος, την Κυρία Άννα Μήλα, η οποία θα παραστεί μαζί με τα τέκνα του Ευρωκυπελλούχου προπονητή στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, την Κυριακή (6/10).

Αυτονόητη για ακόμη ένα λόγο στην αναμέτρηση η παρουσία των φίλων της ΑΕΚ, οι οποίοι και γνωρίζουν και εκτιμούν όλους όσοι εκ των αξίων συνέβαλαν στην ανάδειξη της “Βασίλισσας” και στη μεταλαμπάδευση των Ιερών και Οσίων, που μας διέπουν ως σύλλογο στα πέρατα της Οικουμένης».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ