Θεαματικές ισοπαλίες σε Σαν Σίρο και Ζάγκρεμπ

Ισόπαλα τα δύο παιχνίδια του τρίτου ομίλου του Champions League για την τέταρτη αγωνιστική μεταξύ Αταλάντα και Μάντσεστερ Σίτυ αλλά και Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η Σίτυ βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με δέκα βαθμούς. Ακολουθούν Σαχτάρ και Ντινάμο με πέντε βαθμούς και ουραγός η Αταλάντα με έναν.

Αταλάντα-Μάντσεστερ Σίτυ 1-1

Αταλάντα και Μάντσεστερ Σίτυ αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 σε ένα παιχνίδι με σημαντικά γεγονότα και λιγοστό ποδόσφαιρο στα τελευταία λεπτά. Πρώτα, ο τραυματισμός του Έντερσον, ο αντικαταστάτης του αποβλήθηκε και ανέλαβε για κάτι παραπάνω από δέκα λεπτά ο Γουόλκερ να υπερασπιστεί την εστία των Πολιτών. Δεν υπήρξε αγώνας πάντως, καθώς οι παίκτες του Γκουαρντιόλα άλλαζαν πάσες και πήγαιναν στις γωνίες του γηπέδου για να καθυστερήσουν.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και ευτύχησαν να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0. Θα μπορούσαν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ σε υψηλότερα επίπεδα αλλά η αστοχία κυριάρχησε μετά το γκολ. Το πρώτο γκολ των “Πολιτών” ήρθε από ωραία ανάπτυξη στο 7′. Ο Σίλβα βρήκε με πάσα μέσα στην περιοχή τον Ζεσούς και αυτός με “τακουνάκι” έβγαλε μόνο του τον Άγγλο επιθετικό. Από πλεονεκτική θέση δεν αστόχησε ο 24χρονος παίκτης. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς αστόχησε σε πέναλτι στο 43′ μετά από εκτελεση φάουλ του Στέρλινγκ και χέρι του Ίλισιτς.

Ο Έντερσον αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στο πρώτο 45λεπτο και δεν συνέχισε στο δεύτερο, με τον Μπράβο να τον αντικαθιστά.

Με δέκα παίκτες έμειναν οι Άγγλοι μετά από αποβολή του Μπράβο με απευθείας κόκκινη στο 81′ για ανατροπή του Ίλισιτς σε αντεπίθεση των γηπεδούχων. Στην θέση του συνέχισε για τα τελευταία λεπτά ο Κάιλ Γουόλκερ. Την ισοφάριση πέτυχε με κεφαλιά στο 49′ ο Πάσαλιτς μετά από δυνατή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Γκόμεζ.

Κίτρινες: Ντζιμσίτι (27′), Τολόι (39′), Ίλισιτς (43′), Φερναντίνιο (70′), Καστάνιε (79′), Μεντί (90+2′), Μπ. Σίλβα (90+6′)

Κόκκινες: Μπράβο (81′)

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Γκολίνι, Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Τολόι, Καστάνιε (90+2′ Μούριελ), Φρόιλερ (84′ Μαλινόβσκι), Ντε Ρουν, Χάτεμποερ, Γκόμεζ, Πάσαλιτς, Ίλισιτς

Μάντσεστερ Σίτυ (Γκουαρντιόλα): Έντερσον (46′ Μπράβο), Μεντί, Φερναντίνιο, Οταμέντι, Κανσέλο, Μπ. Σίλβα, Γκουντογκάν, Ντε Μπρούινε, Στέρλινγκ, Ζεσούς (73′ Αγκουέρο), Μάχρεζ (87′ Γουόλκερ)

 

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 3-3

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με έξι γκολ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Σαχτάρ Ντόνετσκ αναδείχτηκαν ισόπαλες με 3-3. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν να κλειδώνουν το τρίποντο στο 89′ με το σκορ να φτάνει στο 3-1, αλλά οι παίκτες του Κάστρο με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (90+3 και 90+7) κατάφεραν και ισοφάρισαν σε 3-3.

Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, δίκαιο το 1-1 του ημιχρόνου. Λιγοστές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος από τις δύο ομάδες, δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό και οι άμυνες λειτούργησαν καλά στις φάσεις που δημιούργησαν εκτός από τα γκολ. Οι Ουκρανοί άνοιξαν το σκορ στο 13′. Ο Μοράες βρέθηκε στα δεξιά, έκανε παράλληλη πάσα προς τον Άλαν Πάτρικ και αυτός από κοντά σκόραρε. Ο Πέτκοβιτς ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τέοφιλ-Κάτεριν στο 25′.

Από μία αποβολή είχε κάθε ομάδα στο δεύτερο 45λεπτο. Πρώτα, ο Μόρο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε με δέκα παίκτες τους Κροάτες στο 74′. Δεύτερη κίτρινη είδε και από πλευράς φιλοξενούμενων ο Μάρλος στο 79′, με την πρώτη να την βλέπει μόλις στο 73′.

Προβάδισμα στην ομάδα του Μπγιέλιτσα έδωσε ο Ιβάνουσετς στο 83′. Ο Πέτκοβιτς πήρε τη μπάλα στο όριο της αντίπαλης μεγάλης περιοχής, έδωσε στον Κροάτη μέσο και αυτός πλάσαρε εύστοχα.

Ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα διαμόρφωσε ο Αντέμι στο 89′, ενώ μείωσε ο Μοράες στο 90+3′ σε 3-2. Η τελευταία λέξη δεν είχε ειπωθεί από τους παίκτες της Σαχτάρ, καθώς ο Τετέ ισοφάρισε σε 3-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+7′.

Κίτρινες: Ντιλαβέρ (34′), Αντέμι (90+5′)

Κόκκινες: Μόρο (74′), Μάρλος (79′)

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Μπγιέλιτσα): Λιβάκοβιτς, Πέριτς, Ντιλαβέρ, Τέοφιλ-Κάτεριν, Λέοβατς, Αντέμι, Μόρο, Όλμο, Στογιάνοβιτς (72′ Ιβάνουσετς), Όρσιτς (77′ Τζίρα), Πέτκοβιτς (90+1′ Καντζιόρ)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Κάστρο): Πιατόβ, Ισμαΐλι, Ματβιένκο (86′ Ντετίνιο), Κριβτσόβ, Ντοντό, Στεπανένκο (90′ Αντόνιο), Άλαν Πάτρικ (85′ Τετέ), Τάισον, Κοβαλένκο, Μάρλος, Μοράες

 

Βαθμολογία 3ου ομίλου

Μαν. Σίτι 10

Σαχτάρ Ντ. 5

Ντιναμό Ζ. 5

Αταλάντα 1

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ