Θερέθο: Η Ατλέτικο ήταν κοντά στον Χάμες

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, αποκάλυψε ότι η ομάδα απέτυχε στην προσπάθεια της να αποκτήσει τον Χάμες Ροντρίγκες από τους ανταγωνιστές της πόλης, Ρεάλ Μαδρίτης, το καλοκαίρι.

Μιλούσε στο Κάλι της Κολομβίας στη πρεμιέρα της νέας ταινίας, στην οποία εργάζεται η εταιρία παραγωγής του.

“Προσπαθήσαμε να τον αποκτήσουμε το καλοκαίρι, στην αρχή του καλοκαιριού, αλλά στο τέλος οι διαπραγματεύσεις απέτυχαν και έμεινε στη Μαδρίτη” αποκάλυψε ο Θερέθο.

Η Ατλέτικο ήταν διατεθειμένη να πληρώσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ που ήθελε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλά ο παίκτης τελικά αποφάσισε να μείνει.

“Οι παίκτες παίζουν εκεί που θέλουν να παίζουν και ο Χάμες, εκείνη τη στιγμή, ήθελε να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, γι’αυτό έμεινε” πρόσθεσε ο Θερέθο.

“Τώρα, τα συμβόλαια υπογράφονται όταν πρέπει και όταν δεν γίνεται είναι επειδή δεν θέλει”.

Ο πρόεδρος μίλησε επίσης για τον σημαντικό ρόλο των Κολομβιανών στην ιστορία της Ατλέτικο.

“Οι Κολομβιανοί παίκτες έχουν φανταστικά φυσικά προσόντα” είπε ο Θερέθο.

“Για παράδειγμα, δεν έχω δει αμυντικό να κόβει τη μπάλα τόσο γρήγορα όπως ο Αραμάντο Περέα, ή να σκοράρει τόσα γκολ όπως ο Ρανταμέλ Φαλκάο”.

Η Ατλέτικο βλέπει αυτή τη στιγμή την τετράδα της La Liga από μακριά, με την πίεση να αυξάνεται στο πρόσωπο του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ