Θετικοί στον κορωνοϊό Πάολο και Ντανιέλ Μαλντίνι

Ο θρύλος της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, αλλά και ο γιος του Ντανιέλ, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Η Μίλαν εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως είναι καλά στην υγεία τους, τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, όσο και ο γιος του, έχοντας συμπληρώσει ήδη 2 βδομάδες στο σπίτι, χωρίς να έχουν έρθει σε επαφή με άλλα άτομα και θα παραμείνουν σε καραντίνα.

Η ανακοίνωση των “ροσονέρι”:

«Η Μίλαν επιβεβαιώνει ότι ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πάολο Μαλντίνι, αφού ήρθε σε επαφή με ένα άτομο που ακολούθως διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό, άρχισε να εμφανίζει τα ίδια συμπτώματα του ιού. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά. Ο γιος του Ντάνιελ, παίκτης της μικρής ομάδας που προπονούνταν και με την πρώτη ομάδα, διαπιστώθηκε θετικός.

Ο Πάολο και ο Ντάνιελ είναι καλά και έχουν ήδη συμπληρώσει δύο εβδομάδες στο σπίτι χωρίς να έρχονται σε επαφή με άλλους. Θα παραμείνουν τώρα σε καραντίνα μέχρι να ιαθούν, σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα που περιγράφονται από τις υγειονομικές αρχές».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ