Θλάση ο Στρέλνιεκς σύμφωνα με τον μάνατζέρ του

Κακά μαντάτα για τον Ολυμπιακό και τον Γιάνις Στρέλιεκς. Σύμφωνα με ανάρτηση του μάνατζέρ του στο προφίλ του στο twitter ο άσος των ερυθρολεύκων έχει υποστεί μια θλάση ελαφριάς μορφής.

«Ο Γιάνις Στρέλνιεκς έχει υποστεί μια θλάσης ελαφριάς μορφής κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου 2019 και έπαιξε με τον τραυματισμό αυτό όσο περισσότερο μπορούσε. Ποτέ ξανά δεν έχω νιώσει περισσότερο υπερήφανος για κάποιον πελάτη μου ειδικά και μετά την εμφάνιση που είχε ο Γιάνις χθες», έγραψε ο Αρτούρς Καλνίτιτς.

Από το τιτίβισμα αυτό δεν μπορεί να διευκρινιστεί ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας για τον Λετονό. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί πιθανότατα μέχρι και αύριο έχοντας και τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Τα όσα αναφέρει ο Κάλνιτις όμως ότι ο Στρέλνιεκς, συνέχισε να αγωνίζεται παρά το γεγονός ότι γνώρισε ότι είχε τραυματιστεί ενδεχομένως να μην ηχήσουν καλά στα αυτιά των υπευθύνων του Ολυμπιακού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ