Θωμάς Σκληρός: «Οι Εσπερίδες ανήκουν στην Α1»

Οι Εσπερίδες Καλλιθέας επέστρεψαν δυναμικά από μία περίοδο με αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, εξασφαλίζοντας την παραμονή τους στην κατηγορία μετά και από την εκτός έδρας νίκη απέναντι στα Καλύβια. Ο τεχνικός της ομάδας της Καλλιθέας, σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα των Εσπερίδων αναφέρθηκε στην υπερπροσπάθεια που έκαναν φέτος οι παίκτριές του ενώ ευχαρίστησε και τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση που μας οδήγησε σε μία τεράστια και καθοριστική νίκη την οποία αξίζαμε 100% , καθώς η ομάδα έστω και τη τελευταία στιγμή στο πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς παρουσίασε το καλό πρόσωπο του πρώτου γύρου. Τα Καλύβια είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό δίνει και μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας ιδιαίτερα από τη στιγμή που χρειάζονταν απαραιτήτως τη νίκη.

Τους τελευταίους δύο μήνες η ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας με ασθένειες παικτριών και κυρίως με τους τραυματισμούς της Λούνα Κάστρο και της Ζωής Κεχαγιά που από την αρχή της χρονιάς οδηγούσε με ηγετικό τρόπο την ομάδα αλλά ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός τη κράτησε εκτός αγώνων για σαράντα μέρες και η ομάδα από τις θέσεις που οδηγούσαν στα play off βρέθηκε να κινδυνεύει να οδηγηθεί στα play out. Παρόλα αυτά η ομάδα από τη στιγμή που βρέθηκε με τη πλάτη στο τοίχο συσπειρώθηκε ,έκανε μια μεγάλη νίκη με το Πανιώνιο πριν δύο εβδομάδες και ξαναβρήκε τη χαμένη αυτοπεποίθηση της και αυτό που έμενε ήταν μια εμφάνιση αντάξια της ιστορίας του συλλόγου κάτι που το κατάφερε εχθές .

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες για τη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά αλλά κυρίως για το πάθος και τη συγκέντρωση που έδειξαν στο χθεσινό αγώνα και βέβαια η τιμητική πέμπτη θέση στη κατάταξη του πρωταθλήματος είναι η αποζημίωση για όλους όσους μόχθησαν για αυτό το αποτέλεσμα . Θεωρώ ότι οι Εσπερίδες ανήκουν στην Α1 και το απέδειξαν με το πιο εμφατικό τρόπο και παρόλα τα λάθη στο καλοκαιρινό σχεδιασμό της ομάδας αλλά και αυτά που ακολούθησαν στην αγωνιστική περίοδο η ομάδα έδειξε το χαρακτήρα της και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά πέτυχε το στόχο της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν οι παίκτριες, οι συνεργάτες μου Γιάννης Τσουμπρής και Θανάσης Μπουτας, ο φυσιοθεραπευτής μας Λεωνίδας Ζαγούρας και βέβαια οι άνθρωποι της διοίκησης κκ Άγγελος Εμμανουήλ, Σάββας Βαλαβάνης και Χρήστος Αργυρόπουλος που ήταν δίπλα στην ομάδα και στα καλά και κυρίως στα άσχημα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ