Θύμα έκπληξης από την Ορλεάν η Μετς

Για την φάση των “16” του κυπέλλου Γαλλίας η Ντιζόν, η Ορλεάν, η Ναντ και η Καέν επιβλήθηκαν των Κρουά, Μετς, Τουλούζ και Μπαστιά περνώντας στα προημιτελικά.

Η Ντίζον νίκησε εύκολα την Κρουά με 0-3 χάρη σε τέρματα των Τάβαρες με πέναλτι στο 5′, του Μπαλμό στο 27′ από ασίστ του Χανταντί και του Σάιντ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Μετς έπεσε θύμα έκπληξης και αποκλείστηκε με 0-1 από την Ορλεάν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεκούτσε στο 20ο λεπτό.

Η Ναντ συνέχισε το καλό πρόσωπο που έχει τον τελευταίο καιρό σε πρωτάθλημα και κύπελλο και το απέδειξε νικώντας με 2-0 την Τουλούζ. Οι σκόρερς ήταν οι Κουλιμπαλί και Λιμπόμπε στο 9′ και το 41′ αντίστοιχα.

Ενώ στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της φάσης των “16” η Καέν επιβλήθηκε με 4-5 στα πέναλτι Μπαστιά ενώ το παιχνίδι ήταν ισόπαλο με 1-1 στην κανονική διάρκεια και 2-2 στην παράταση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ