Ιδανικό ξεκίνημα για την Εθνική Κορασίδων

Αποφασιστική νίκη πέτυχε η Εθνική Κορασίδων στην πρεμιέρα των αγώνων της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο τουρνουά που διεξάγεται στην Ήπειρο, επικρατώντας 3-1 της Β. Ιρλανδίας.

Η ελληνική ομάδα άνοιξε το σκορ στους Ζωσιμάδες στο 12’ με πλασέ της Παχάκη και 11’ αργότερα η ΜακΓκίνες ισοφάρισε για τις Βορειοϊρλανδές. Η «γαλανόλευκη» ανέκτησε το προβάδισμα στο 52’ με αυτογκόλ της Φίνεγκαν και στο 63’ η Βοΐλα διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Β. Ιρλανδία: Κλίφορντ, Μοντέιθ, Κάμερον, Φίνεγκαν, Γκίλμορ, Μπίτι (72’ Ο’ Κάσεϊ), Μάξουελ (58’ Ντόντσον), Φιτζσλίμονς, ΜακΓκινες, Άντριους, Χάουι.

Ελλάδα: Παναγιωτοπούλου, Τσουκαλά, Ξανθή, Γεωργιάδου (47’ Παπαθεοδώρου), Παχάκη (86’ Ευθυμίου), Μαρκούτσα (90’ Παπαγεωργίου), Βοριά, Βοΐλα (74’ Ράκου), Πρίφτη, Ακριβάκη, Βασιλακάκου.

Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής Κορασίδων στον 9ο προκριματικό όμιλο του EURO 2019 είναι εναντίον τους Καζαχστάν στις 15 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 στους Ζωσιμάδες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ