Ισοπαλίες για Παρί και Μαρσέιγ-Νίκη για Στρασβούργο

Η πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος ηρθε ισόπαλη με τη Μπορντό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικης της Ligue 1. Στο μηδέν «κόλλησε» και η Μαρσέιγ, ενώ το Στρασβούργο επικράτησε επί της Ρεμς με 4-1.

ΜπορντόΠαρί Σεν Ζερμέν

Η Μπορντό υποδέχθηκε την Παρί Σεν Ζερμέν και οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2.

Στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης ο Νεϊμάρ, μετά από ασίστ του Ντάνι Άλβες, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 53’ όταν ο Μπριάν, έπειτα από ωραίο στρώσιμο του Καραμό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το τελικό 1-1.

Στο 66’ ο Εμπαπέ, με ένα όμορφο γκολ, έκανε το 1-2 και οι Παριζιάνοι πέρασαν μπροστά στο σκορ. Δεν πρόλαβαν να χαρούν τη όμως, καθώς στο 84’ ο Κορνέλιους έκανε το 2-2 για τη Μπορντό.

ΤουλούζΝτιζόν

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Τουλούζ με τη Ντιζόν με 2-2.

Παρά το γεγονός ότι ο Ρεϊνέ αποβλήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν την ισοπαλία. Η Τουλούζ ενώ μέχρι το 69’ έχανε με 2-0 κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κάνει το 2-2 με τον Γκραντέλ να σκοράρει στο 72’ και στο 77’.

ΜαρσέιγΣταντ ντε Ρενς

Η Μαρσέιγ έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογικής κατάταξης, καθώς ήρθε ισοπαλία με τη Σταντ ντε Ρενς και οι δυο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0.

ΡεμςΣτρασβουργό

Το Στρασβούργο πήρε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη με 4-1 απέναντι στη Ρεμς.

Μόλις στο 9ο λεπτό η γηπεδούχος προηγήθηκε στο σκορ, αλλά στο 20’ ο Τομασον έφερε το ματς στα ίσα. Στο 32’ ο Μαρτίν με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 2-1 και οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ. Στο 50’ ξανά ο Μαρτίν πέτυχε το 3-1, ενώ το τελειωτικό χτύπημα για τη Ρεν ήρθε στο 77’ με τον Μαρτίνεθ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ