Ισοφάρισε η Φενέρ και Game 7 στην Τουρκία

Η Φενέρμπαχτσε εκμεταλεύτηκε την έδρα της και νίκησε με 85-69 την Εφές Αναντολου ισοφαρίζοντας τη σειρά των τελικών σε 3-3 και πλέον όλα θα κριθούν στο 7ο και καθοριστικό παιχνίδι που θα γίνει στο Sinan Erdem.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο και ο Ζοτς είχε υποσχεθεί πως οι παίκτες του θα παλέψουν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Εν τέλει η Φενέρμπαχτσε έφερε στα ίσα τη σειρά των τουρκικών τελικών και όλα θα κριθούν στο Game 7 που θα διεξαχθεί στην έδρα της Εφές.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στην Ulker Sports Arena κι έφτασαν στη νίκη έχοντας ως κορυφαίο σκόρερ τον Μάρκο Γκούντουριτς (21π., 6ριμπ.). Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Σλούκα, ο διεθνής γκαρντ είχε 11 πόντους, 8 ασίστ, 4 ριμπάουντ 1 κλέψιμο και 5 λάθη στα 32:50 που έμεινε στο παρκέ. Για την Εφές, ο Σέιν Λάρκιν είχε 16 πόντους με 1/7 τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 27-20, 39-37, 66-47, 85-69.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ