Ισόπαλες Ίντερ και Ρόμα

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκε η Ίντερ με τη Ρόμα, καθώς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Ίντερ παρέμεινε στην τρίτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος με 61 βαθμούς, ενώ η Ρόμα βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 55 βαθμούς.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Ελ Σαράουι, ο οποίος έφτασε φέτος τα δέκα γκολ στη Serie A, ενώ ο Πέρισιτς ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο αγώνας

Μόλις στο 14ο λεπτό ο Ελ Σαράουι πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με σουτ εκτός περιοχής και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 28’ ο διαιτητής χρησιμοποίησε το VAR για να δει αν η μπάλα ακούμπησε στο χέρι του Βαλέρο, αλλά τελικά δεν βρήκε κάποια παράβαση. Τέσσερα λεπτά αργότερα σούταρε ξανά ο Ελ Σαράουι, αλλά έδιωξε ο Χαντάνοβιτς.

Στο 50’ ο Μαρτίνεθ προσπάθησε να ισοφαρίσει με κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε ο Μιράντε. Αμέσως μετά η Ρόμα έχασε καλή ευκαιρία με τον Πελεγκρίνι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Πέρισιτς, μετά από σέντρα του Ντ’ Αμπρόζιο, έστειλε με κεφάλια τη μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Πελεγκρίνι σούταρε στο 68’ αλλά μπλόκαρε ο Χαντάνοβιτς.

Η Ρόμα έχασε τεράστια ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κόλαροβ, αλλά ο Χαντάνοβιτς έσωσε την Ίντερ και η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη.

Κίτρινες: Βεσίνο, Κριστάντε, Τζανιόλο

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπόρχα Βαλέρο, Πολιτάνο (84’ Μπαλντέ), Ναϊνγκολάν (54’ Ικάρντι), Πέρισιτς, Μαρτίνες (79’ Ζοάο Μάριο)

Ρόμα: Μιράντε, Φλορέντσι, Ζουάν Ζεζούς, Φάσιο, Κολάροβ, Κριστάντε, Ενζονζί, Ουντέρ (46’ Τζανιόλο), Πελεγκρίνι (81’ Κλάιφερτ), Ελ Σαράουι, Τζέκο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ