Ισόπαλες Λαμία και ΟΦΗ στο ΔΑΚ Λαμίας

Η Λαμία υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ Λαμίας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Σε ένα ματς πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, oι οποίες όμως ήρθαν ισόπαλες με τελικό σκορ 1-1. Σκόρερ για τις δύο ομάδες ήταν ο Νέιρα και ο Μπαράλες.

Οι γηπεδούχοι χρειάζονταν το τρίποντο, γιατί έχουν μείνει βαθμολογικά πολύ πίσω. Ο Νίκος Παπαδόπουλος από την άλλη ήθελε να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί της ομάδας του ΟΦΗ. Τελικά έμειναν μερικώς ευχαριστημένοι και οι δύο με την ισοπαλία.

Ο αγώνας:

Ένα πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο υπήρξε στο ΔΑΚ Λαμίας. Οι ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια με σκορ 0-0.

Πολλά τα φάουλ των φιλοξενούμενων στο πρώτο δεκάλεπτο. Έπαιξαν πολύ σκληρά. Τα τόσα μαρκαρίσματα έκοψαν τον ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο. Και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να αναπτυχθεί σωστά σε αυτόν.

Η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 42ο λεπτό του αγώνα με μία αντεπίθεση του Πλατέλλα που μπήκε στην περιοχή αλλά τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Σαράνοφ.

Προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι με κύριο πρωταγωνιστή τον Έλληνα εξτρέμ να ανεβάσουν το ρυθμό στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου αλλά ο Σαράνοφ δεν άφησε ανυπεράσπιστη την εστία του ΠΑΣ Λαμία.

Χωρίς αλλαγές στις δύο ομάδες ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο ΔΑΚ Λαμίας.

Δυναμικά μπήκε ο ΠΑΣ Λαμία στην επανάληψη. Βάντερσον, Επστάιν και Μπερτόλιο προσπάθησαν όσο μπορούσαν να απειλήσουν τον αντίπαλο ΟΦΗ.

Παρόλα αυτά ένα πολύ τυχερό γκολ του Νέιρα στο 62ο λεπτό έδωσε στον ΟΦΗ το προβάδισμα και το 0-1.

Πέναλντι κέρδισε στη συνέχεια ο Μαστούρ από τον Νάστο, το οποίο εκτέλεσε ο Μπαράλες στο 80ο λεπτό και έκανε το 1-1 για τους κυανόλευκους.

Η Λαμία έδειξε διάθεση να πιέσει και για δεύτερο γκολ, προκειμένου να ολοκληρώσει την ανατροπή και να κερδίσει τους πολυπόθητους βαθμούς αλλά δεν τα κατάφερε.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Ποτουρίδης, Νάστος, Καραγκούνης, Αναστασιάδης, Νέιρα,

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ(ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ): Σαράνοφ, Βάντερσον, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας(60’ Βασιλαντωνόπουλος), Δημούτσος, Μπλάζιτς, Καραγκούνης(54’ Καραμάνος), Μπερτόλιο(70’ Μαστούρ), Επστάιν, Μπαράλες

ΟΦΗ(ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Στρέζος, Αργυρόπουλος(83’ Δεληγιαννίδης), Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Νάστος, Μεγιάδο, Πλατέλλας, Νέιρα(72’ Παπαστεριανός), Αραβίδης(59’ Ντίνας), Βουό

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ