Ισόπαλες Λεβάντε και Σεβίλλη

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λεβάντε και στη Σεβίλλη, αφού οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της La Liga.

Η Σεβίλλη στερήθηκε τη νίκη… στο τέλος, αφού λίγα λεπτά πριν τη λήξη ο Καρλος με αυτογκόλ πέτυχε το τελικό σκορ του αγώνα.

Με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας, η Σεβίλλη έφτασε τους 51 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αντίθετα, η Λεβάντε είναι στη 12η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος με μόλις 35 βαθμούς.

Ο Ντε Γιονγκ στο 46’ μετά από ασίστ του Μουνίρ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους φιλοξενούμενους.

Η χαρά της νίκης όμως τελικά δεν… κράτησε, αφού λίγο πριν τη λήξη, στο 87’ ο Καρλος με αυτογκόλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Κίτρινες: Ροκινα, Τζόρνταν

Λεβάντε: Φερνάντεθ, Κόκε (61’ Μιραμον), Βέζο, Γκονζάλες, Τονιο (87’ Κλερκ), Καμπάνια, Μελερο, Βούκσεβιτς (61’ Μπάρντι), Ροκινα (72’ Ερνάνι), Μαγιοράλ, Μοράλες (73’ Λεον)

Σεβίλλη: Βατσλίκ, Νάβας, Καρλος, Κουντε, Εσκουντέρο, Τζόρνταν (64’ Φερνάντο), Γκούντελι, Μπανέγα (64’ Τόρες), Οκάμπος (84’ Ρεγκιλόν), Ντε Γιονγκ (73’ Εν-Νεσίρι), Μουνίρ (63’ Σούσο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ