Ισόπαλες Λυών και Μπαρτσελόνα

Στο μηδέν «κόλλησαν» η Λυών και η Μπαρτσελόνα, αφού οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 0-0 στο Groupama Stadium, για την πρώτη φάση των «16» του Champions League.

Η ομάδα του Βαλβέρδε είχε περισσότερες από είκοσι τελικές, δίχως όμως να πετύχει κάποιο γκολ. Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας και θα αναμετρηθούν ξανά στο Camp Nou, εκεί όπου θα κριθεί και η πρόκριση,

Ο αγώνας

Η Λυών μόλις στο 9ο λεπτό έχασε τρομερή ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Τεριέ σούταρε εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια στα χέρια του Τερ Στέγκεν.

Ο Ράκιτιτς στο 15’ σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Σουάρες στο 36’ έκανε και αυτός την προσπάθεια του, αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Λόπες.

Αν και η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο της μπάλας, η Λυών βρήκε τα πατήματα της στο δεύτερο ημίχρονο και άρχισε να γίνεται πιο απειλητική.

Στο 58’ ο Ντεπάι με κακό σουτ, έστειλε άουτ τη μπάλα, από στημένη φάση. Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος εντός περιοχής σούταρε ξανά, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πρόλαβε να μπλοκάρει.

Η Μπαρτσελόνα έχασε αρκετά καλή ευκαιρία στο 70’ όταν ο Σουάρες σούταρε με το αριστερό, αλλά η μπάλα για ελάχιστα εκατοστά πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Έξι λεπτά αργότερα ο Κοουτίνιο σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά έσωσε ο Λόπες.

Ο Σουάρες στο 87’ σούταρε εντός περιοχής, αλλά πάλι δεν τα κατάφερε, με τον Βαλβέρδε να απογοητεύεται από την εμφάνιση της ομάδας του.

Οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι ισόπαλη ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, με την πρόκριση να κρίνεται από εδώ και μπρος στη ρεβάνς στο Camp Nou.

Κίτρινες: Αουάρ, Ντιμπουά, Ρομπέρτο, Σεμέδο

Λυών: Λόπες, Ντιμπουά, Μαρτσέλο, Ντεναγιέρ, Μεντί, Τραορέ (69’ Τουσάρ), Αουάρ, Εντομπελέ (84’ Τσεΐκ), Τεριέ (76’ Κορνέ), Ντεπάι, Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Ρομπέρτο (81’ Βιδάλ), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Μέσι, Σουάρες, Ντεμπελέ (67’ Κοουτίνιο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ