Ισόπαλες Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκε η Σεβίλλη με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες, έχοντας 21 βαθμούς, με την Ατλέτικο να βρίσκεται στην 3η και τη Σεβίλλη στην 4η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος. Τόσους βαθμούς έχει και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι, προς το παρών, δεύτερη, ενώ υποδέχεται αργότερα τη Μπέτις.

Μόλις στο 28ο λεπτό ο Βάσκες μετά από πάσα του Μπανέγα, άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους.

Στο 55’ ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος πήρε την θέση του Λεμάρ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Ο Μοράτα στο 60’ έπειτα από ασίστ του Αρίας νίκησε τον Βατσλίκ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 του αγώνα.

Ο Κόστα στο 72’ είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-2, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού εκτέλεσε άστοχα πέναλτι.

Κίτρινες: Λόντι, Πάρτεϊ, Βάσκες, Τόρες, Τζόρνταν, Κορέα, Γκούντελι

Σεβίλλη: Βατσλίκ, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Ρεγκιλόν, Βάσκες, Γκούντελι, Μπανέγα (86’ Πόθο), Οκαμπος, Ντε Γιονγκ (77’ Ερνάντες), Τόρες (57’ Τζόρνταν)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλάκ, Τρίπιερ (Αρίας), Φελίπε, Ερμόσο, Λόντι (78’ Ερέρα), Λεμάρ (46’ Κόστα), Πάρτεϊ, Σαούλ, Κόκε, Κορέα, Μοράτα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ