Ισόπαλες Σοσιεδάδ και Λεγκανές

Η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της La Liga άνοιξε με την Σοσιεδάδ να υποδέχεται την Λεγκανές στο Στάδιο Ρεάλε Σεγούρος και αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Η Σοσιεδάδ είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος και επιχείρησε να απειλήσει το αντίπαλο τέρμα αλλά ο τερματοφύλακας ήταν στην σωστή θέση για να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν λίγο το ρυθμό τους, αλλά χωρίς αυτό να είναι αρκετό για να αλλάξει το σκορ της αναμέτρησης. αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 0-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την καλή τους πορεία και στο δεύτερο μέρος και προσπάθησαν με στατικές φάσεις να φτασουν στο αντίπαλο τέρμα. Το κατάφεραν στο 63’, όταν ο Γιανουζάι εκτέλεσε το κόρνερ και βρήκε τον Μερίνο, ο οποίος σηκώθηκε ψηλότερα από όλους στην περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας για το 1-0.

Η Λεγκανές επιχείρησε με κάποιες στατικές φάσεις να φτάσουν στην ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 78’, όταν ο Εν Νεσυρί έτρεξε προς την ψηλή πάσα του Μέσα και νίκησε τον τερματοφύλακα με κοντινή κεφαλιά, κάνοντας το 1-1. Στην συνέχεια, δεν πραγματοποιήθηκε κάποια απειλή στο αντίπαλο τέρμα και παρά τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων, οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να αλλάξουν το σκορ και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Κίτρινες: Μονρεάλ, Μερίδο – Ρέθιο, Μπουστίνθα, Ομερούο, Ροζάλες

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Μονρεάλ, Λε Νόρμαντ, Γιορέντε, Ζαλντούα (Ελουστόνδο 84’), Μερίνο, Ζουμπέλντια, Γιανουζάι (Σανγκάλι 69’), Ογιαρθάμπαλ, Γουίλλιαμ Χοσέ (Ισάκ 78’), Πόρτου

Λεγκανές: Κουέγιαρ, Ροζάλες, Μουστίνθα, Ομέρουο, Σιόβας, Ροντρίγκες, Όσκαρ, Ρέθιο, Μέσα, Χοσέ Μανουέλ (Εν Νεσυρί 46’), Μπρεϊθγουέιτ (Ρουιμπάλ Γκαρθία 88’)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ