Ισόπαλη ματσάρα στο Παρίσι, νίκες για Ναντ και Ντιζόν

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν οι Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό σε έναν εκπληκτικό αγώνα με πολλά γκολ και θέαμα, ενώ νωρίτερα η Ναντ πήρε την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Σεντ Ετιέν και η Ντιζόν επικράτησε της Λιλ για την 20η αγωνιστική της Ligue 1.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό 3-3

Ισόπαλες με 3-3 αναδείχθηκαν οι Παρί Σ.Ζ και Μονακό στο Παρκ ντε Πρενς.

Μόλις στο 3′, η ομάδα του Τούχελ έκανε το 1-0, ο Νεϊμάρ βρέθηκε λίγο έξω από την μικρή περιοχή από εκπληκτική ασίστ του Βεράτι και ο Βραζιλιάνος σκόραρε. Μετά από 4 λεπτά, στο 7′, ο Μαρτίνς εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Νάβας και ισοφάρισε σε 1-1 πλασάροντας σε κενή εστία.

Στο 13′ ο Μπεν Γιεντέρ ντρίπλαρε, σούταρε μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-2. Ύστερα από 11 λεπτά, στο 24′, ο Νεϊμάρ εξαπέλυσε ένα σουτ, η μπάλα βρήκε στον Τουρέ και έγινε το 2-2. Το γκολ κατολογίστηκε ως αυτογκόλ του Τουρέ.

Στο 42′ ο Νεϊμάρ έκανε το 3-2 από την άσπρη βούλα και διπλασίασε τα τέρματα του.

Στο 72′ ο Σλιμανί επωφελήθηκε από τις κόντρες και πλασάροντας από κοντινή απόσταση έκανε το 3-3.

Με αυτή την ισοπαλία η Παρί Σεν Ζερμέν παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς, ενώ η Μονακό βρέθηκε στην 8η θέση με 29 βαθμούς.

Κίτρινες: Κειτά, Μπακαγιόκο, Τουρέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Σίλβα, Μαρκίνιος, Βεράτι (Παρέδες 80′), Εμπαπέ, Νειμάρ, Ντι Μαρία (Σαράμπια 80′), Μενιέ, Μπερνάτ, Ικάρντι (Καβάνι 86′), Γκεγέ

Μονακό: Λεκόμτ, Τουρέ, Μαριπάν, Φάμπρεγκας (Σλιμανί 65′), Μπακαγιόκο, Μπεν Γιέντερ (Σίλβα 86′), Μαρτίνς (Αγκιλάρ 82′), Κειτά, Γκολοβίν, Γκλικ, Χένριξ

Σεντ Ετιέν – Ναντ 0-2

Η Ναντ επικράτησε της Σεντ Ετιέν με 0-2 στο Ζοφρουά-Γκισάρντ.

Στο 23′ η Ναντ έκανε το 0-1 με τον Αμπέιντ να εξαπολύει ένα φοβερό σουτ, οριακά εντός περιοχής και να ευστοχεί. Στο 48′ ο Μπλας βρέθηκε λίγο έξω από την μικρή περιοχή, από ασίστ του Σιμόν και με ένα πλασέ ακριβείας, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Με αυτή τη νίκη η Ναντ σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, ενώ η Σεντ Ετιέν παρέμεινε στην 15η θέση με 25 βαθμούς.

Κίτρινες: Παλένσια, Καζρί – Λούζα

Σεντ Ετιέν: Ρουφιέ, Μουκουντί, Μπουντεμπούζ (Αμπι 46′), Καμαρά, Καζρί, Τράουκο, Χόνορατ (Ριβέρα 66′), Νορντίν (Κορέια 82′), Παλένσια, Περίν, Καμπαγιέ

Ναντ: Λαφόντ, Αμπέιντ, Απίαχ, Βαγκέ (Μπασίλα 46′), Τραορέ, Μπλας (Μουτουσάμι 81′), Τουρέ, Τζιρότο, Λούζα, Σιμόν, Μπαμπά (Εμόντ 67′)

Ντιζόν – Λιλ 1-0

Η Ντιζόν επικράτησε της Λιλ με 1-0 στο Γκαστόν-Ζεράρ.

Στο 47′ η ομάδα του Τζομπάρντ έκανε το 1-0, ο Ταβάρες βρέθηκε σε κοντινή απόσταση με την εστία, από ασίστ του Μπάλντε και με ένα εύστοχο, εναέριο σουτ έβαλε το μοναδικό και νικητήριο γκολ της ομάδας του.

Αυτή η νίκη έφερε την Ντιζόν στην 16η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, ενώ η Λιλ βρέθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς.

Κόκκινες: Μεντίλ – Σουμαρέ

Κίτρινες: Σουιάρ, Νουνσίλ – Σουμαρέ, Ξέκα, Σουμαρέ, Μπράνταριτς

Ντιζόν: Γκομίς, Μαβιντιντί (Νουνσίλ 36′), Ταβάρες, Μπάλντε (Κάντιθ 65′), Αμαλφιτανό, Σουιάρ (Μαριέ 89′), Ντόνγκ, Λαουτόα, Μάνγκα, Σαφίκ, Μεντίλ

Λιλ: Μενιάν, Γκάμπριελ, Σουμάορο, Οσιμέν, Ξέκα (Ρεμί 61′), Ικονέ (Αντρέ 84′), Αραούχο, Σάνσεζ, Σουμαρέ, Πιέντ, Μπράνταριτς (Μπαμπά 79′)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ