Ισόπαλοι Βόλος και Παναθηναϊκός

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκε ο Παναθηναϊκός με τον Βόλο, καθώς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague.

Αν και ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να προηγείται στο 6ο λεπτό με το πέναλτι του Χατζηγιοβάνη ο Μουνίθ με εύστοχο πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο αγώνας  

Μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι και το επόμενο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης το εκτέλεσε εύστοχα, δίνοντας το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία για το 0-2 με τη συνεργασία Κολοβού-Χατζηγιοβάνη.

Ο Φεράρι στο 23’ απείλησε τους πράσινους όταν έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία του Διούδη.

Στο 33ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν και αυτοί πέναλτι και ο Μουνίθ αμέσως μετά έγραψε το 1-1. Ο Βόλος είχε τρομερή ευκαιρία στο 43’ Ζοάο, χωρίς επιτυχία.

Ο Μακέντα στο 46’ σούταρε, αλλά έστειλε αουτ τη μπάλα. Ο Χατζηγιοβάνης σούταρε στο 66’ αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Μελίσσας. Αμέσως μετά ο Μπουζούκης έβγαλε τη σέντρα στον Μακέντα και αυτός με κεφαλιά έστειλε έξω τη μπάλα.

Κίτρινες: Κολοβός, Τσίκα, Γιόχανσον, Μαξ Αουγκούστο, Δημόπουλος

Βόλος: Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φερράρι, Μαξ Αουγκούστο, Τσοκάνης, Τόρες, Ζοάο (85’ Λύραντζης), Μουνίθ, Μπαλογιάννης (63’ Τσαούσης)

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον (76’ Μπεκ), Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης (46’ Νούνες), Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Κολοβός (46’ Περέα), Μακέντα

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ