Ισόπαλοι Λαμία και Άρης

Η Λαμία ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1. Σκόρερ της Λαμίας ήταν ο Τουράμ και του Άρη ο Λάρσον.

Στο 3ο κιόλας λεπτό ο Τουράμ σκόραρε για την ομάδα της Λαμίας, αλλά με την χρήση του VAR ακυρώθηκε, γιατί ο επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η Λαμία όμως συνέχισε να παίζει ψηλά και έτσι ο Τουράμ άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό του αγώνα. Ο Βραζιλιάνος πλάσαρε εξαιρετικά και έκανε το 0-1 υπέρ των Φθιωτών.

Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει. Στο 31ο λεπτό του αγώνα ο Λάρσον νίκησε τον Θεοδωρόπουλο, σουτάροντας από το κέντρο της άμυνας, κάνοντας το 1-1.

Και οι δυο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο θέλανε ένα γκολ για να υπερτερήσουν. Ο Λάρσον έχασε τρομερή ευκαιρία στο 48ο λεπτό να πάρει προβάδισμα για την ομάδα του.

Δύο ακόμα χαμένες ευκαιρίες είχε ο Άρης για να αλλάξει το τελικό σκορ στο 61ο και στο 66ο λεπτό.

Ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης ήθελε πολύ την νίκη αλλά δεν τα κατάφερε να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα που ήταν ήδη διαμορφωμένο από το πρώτο ημίχρονο σε 1-1.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πλιάτσικας, Ματίγια,

ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο(Βασιλόγιαννης 70’), Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάνος( Σάλιακας 88’), Σκόνδρας

Άρης (Ένινγκ Μίκαελ): Τσιλιγκίρης, Κόρχουτ, Ρόουζ, Βέλεθ, Λούκας, Αμπού, Ματίγια, Ντιγκινί(Μαρτίνεζ 65’),Γκάμα, Φετφατζίδης( Μαντσίνι 65’), Λάρσον

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ