Ισόπαλο το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο, όλα θα κριθούν στην Νέα Σμύρνη

Για πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδος, ο Παναιτωλικός κόλλησε στο 0-0 με τον Πανιώνιο και όλα θα κριθούν στον δεύτερο αγώνα την ερχόμενη Τέταρτη. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναιτωλικό στο χέρι του Τσιλούλη στο 84’.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά χωρίς κάποια επικίνδυνη φάση από τις δυο ομάδες, με τον Παναιτωλικό να έχει την κατοχή της μπάλας, αναζητώντας χώρους προς τον Κότνικ. Στο 13’ο Μπαΐροβιτς έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία, δυο λεπτά αργότερα ο Κέβιν απείλησε με το άστοχο φάουλ. Στο 17’ ο Μπαΐροβιτς απείλησε εκ νέου αλλά αστόχησε.

Στο 21’ο Μασούρας από πλάγια θέση προσπάθησε να νικήσει τον Κνετ, όμως ο Αυστριακός ήταν σε ετοιμότατα. Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Πανιώνιος, άρχιζε να γίνεται πιο απειλητικός στο 29′ το σουτ του Σταυρόπουλου πέρασε άουτ.

Στο 32′ ο Μπαΐροβιτς πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Κότνικ. Ο Μασούρας στο 34′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κνετ. Ο Παναιτωλικός στο 37′ έκανε αναγκαστική  αλλαγή τον τραυματία  Ταχάρ με τον Μιμιτό. Το 0-0 συνόδεψε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος απείλησε πρώτος στο 48’ με τον Κιάκο όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Στο 50’ο Ντουάρτε απάντησε με το σουτ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κότνικ. Στην συνέχεια του αγώνα ο Παναιτωλικός ξανά απείλησε τους φιλοξενούμενους με τον κεραυνό του Φυτόπουλου, ο Σλοβένος τερματοφύλακας δεν αιφνιδιάστηκε και κράτησε το μηδέν.

Στο 61’ η κεφαλιά του Εμμανουηλίδη πέρασε πάνω από την εστία του πορτιέρο των γηπεδούχων. Λίγα λεπτά αργότερα οι Νεοσμυρνιώτες έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του  Λυμπεράκης  σε φάουλ του Τσιγγάρα. Η ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου παρόλο που έπαιζε με έναν παίκτη λιγότερο έδειχνε να μην καταθέτει τα όπλα. Στο 76’ ο Εμμανουηλίδης τράνταξε το δοκάρι του Κνετ. Το συνολο του Μάκη Χάβου στο 80’ έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία με τις βολίδες των Σίεστεντ και Μιμίτο χωρίς αποτέλεσμα.Στο 83’ ο Ντίας πλάσαρε όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Το 84’ η ομάδα των καναρινιών διαμαρτυρήθηκε σωστά, για την λανθασμένη απόφαση του διαιτητή να μην δώσει πέναλτι στο χέρι του Τσιλούλη. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τις δυο ομάδες αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός : Κνετ, Τζανακάκης (66′ Σανιά), Μαρσιάλ, Σίενστεντ, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ταχάρ (37′ Μιμίτο), Ντουάρτε, Ντίας, Φυτόπουλος (62′ Φυτόπουλος), Μπαΐροβιτς

Πανιώνιος : Kότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης, Κιάκκος, Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (58′ Τσιλούλης), Μασούρας (84′ Παπαγεωργίου), Αραμπούλι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ