Ισόπαλο το αποτέλεσμα στο Ολίμπικο

Για την 14η αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος η Ρόμα κόλλησε στην ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Ίντερ στο Ολίμπικο . Σε ένα ματς που και οι δυο ομάδες δεν παράτησαν τον αγώνα.

Στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η Ίντερ ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα, έχοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Ικάρντι στο 2΄. Ωστόσο όσο περνούσαν τα λεπτά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν απειλώντας με τον Κολάροφ στο 9΄.

Οι νερατζούρι απάντησαν στο 11΄ με τον Μπαλντέ αλλά ο Όλσεν μπλόκαρε. Στο 14΄ ο Φλορέντζι έγινε απειλητικός, όμως ο Χαντάνοβιτς είπε όχι. Με την συμπλήρωση 30΄ η ομάδα του Σπαλέτι πάτησε καλύτερα κάνοντας ευκαιρίες για γκολ με την διπλή ευκαιρία του Ικάρντι. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μπαλντέ έγινε απειλητικός, ο Όλσεν όμως σταμάτησε την μπάλα. Δυο λεπτά αργότερα  ο Μπαλντέ  σημείωσε το 0-1 έπειτα από την σέντρα του Ντ΄ Αμπρόσιο. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης Κολάροφ προσπάθησε με το φάουλ του να νικήσει τον Χαντάνοβιτς αλλά ο Σλοβένος τερματοφύλακας κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Στην επανάληψη η Ίντερ μπήκε νωχελικά με αποτέλεσμα η Ρόμα να φέρει το ματς στα ίσια με δράστη τον Ουντέρ στο 51΄. Στην συνέχεια ήταν η σειρά του Νζονζί να γίνει απειλητικός αλλά το σουτ του προσέκρουσε στα σώματα. Με την συμπλήρωση 60΄ η Ρόμα έψαχνε να βρει το γκολ ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες .

Κόντρα στην ροη του ματς ο Ικάρντι πέτυχε το 1-2 με εξαιρετική κεφαλιά έπειτα από κόρνερ. Αυτό το γκολ ήταν το όγδοο γκολ γα τον Αργεντινό φορ στο πρωτάθλημα. Όμως οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-2 καθως σε μια αντεπίθεση, κέρδισαν πέναλτι από το χέρι Μπρόζοβιτς. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Κολάροφ, ο οποίος ήταν εύστοχος ισοφαρίζοντας  για την ομάδα του. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός του αγώνα είχε ανέβει με την Ίντερ να πατά περισσότερο την περιοχή των Ρωμαίων ωστόσο η άμυνα και Όλσεν δεν επέτρεψαν την ήττα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ