Ιφιγένεια Γεωργαντζή: « Το ποδόσφαιρο για μένα είναι όνειρο ζωής»

Με τα 3 δικά της γκολ κόντρα στο Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης για την πρόκριση στην Elite round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος,  η Εθνική κορασίδων έβαλε τα θεμέλια για την πρόκριση. Για την ίδια το ποδόσφαιρο είναι όνειρο ζωής και το να αγωνίζεται για την Εθνική υψίστη τιμή.

Η Ιφιγένεια Γεωργαντζή μίλησε στο Kingsport.gr και στους Θάνο Φωτόπουλο και Γιάννη Δρόσο για την πορεία της Εθνικής κορασίδων, τα μελλοντικά της σχέδια άλλα και για την ομάδα της τον Άρη που είναι πάντα διπλά και κοντά της.

Αναλυτικά η συνέντευξη

Τι σημαίνει γυναικείο ποδόσφαιρο για σένα;

Είναι ένα διαφορετικό πράγμα για εμένα. Είναι όνειρο ζωής, είναι κάτι που ήθελα από μικρή. Δουλεύω από μικρή πάρα πολύ προσπαθώντας να φτάσω στο πιο μεγάλο επίπεδο που υπάρχει. Το γυναικείο ποδόσφαιρο για εμένα είναι κάτι πολύ σημαντικό και το βλέπω επαγγελματικά.

Γιατί γυναικείο ποδόσφαιρο και όχι κάτι άλλο; Τι σε έκανε να ασχοληθείς με αυτό;

Όλη η οικογένεια ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, και ο μπαμπάς και ο αδερφός μου και με τράβηξαν. Ξεκίνησαν να μου μαθαίνουν κάποια πράγματα και με πήραν και σε ομάδα γυναικεία και από εκεί ξεκίνησα.

Άρα το κίνητρο ήταν οι γονείς σου;

Ναι.

Είναι δίπλα σου, σου στέκονται;

Μου στέκονται σε όποια επιλογή και να κάνω, με βοηθάνε, με συμβουλεύουν όπου έχω κάνει λάθη, όπου είναι καλό για εμένα και με στηρίζουν πάρα πολύ σε αυτό που κάνω.

Εθνική ομάδα. Ένα σχόλιο, καθώς ήσουν από τις πρωταγωνίστριες της πρόκρισης, 3 γκολ με το Μαυροβούνιο  στην πρεμιέρα και πρόκριση για πρώτη φορά.

Ήταν ένα όνειρο ζωής, από την αρχή που ξεκίνησα να παίζω, το εθνόσημο. Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να φοράς το εθνόσημο στο στήθος. Είναι πραγματικά τιμή για εμένα κάθε φορά που αγωνίζομαι για την Εθνική.

Τώρα έρχονται δύσκολα, έχετε κληρωθεί με Γαλλία, Ρωσία και Βέλγιο. Πώς τα βλέπεις;

Με δουλειά, με πίστη και με προσπάθεια, πιστεύω ότι θα περάσουμε. Το πιστεύω πάρα πολύ.

Αγωνίζεσαι στον Άρη μια ομάδα που είναι παρούσα πάντα στην Α Εθνική. Θα ήθελα να μου πεις αν σε έχει στηρίξει σε όλη σου την προσπάθεια

Ναι, από την αρχή που πήγα στην ομάδα και με στήριξε και με έκανε ένα με το υπόλοιπο σύνολο. Με αγκάλιασαν και μου στάθηκαν στα πάντα.

Και  τέλος θα ήθελα μία ευχή;

Να έχουμε όλοι υγεία χωρίς κανένα τραυματισμό

Σε ευχαριστώ πολύ

Και εγώ σας ευχαριστώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ