Ιωάννης Παπαπέτρου: “Με το νέο προπονητή παίζουμε καλύτερα”

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζει βελτίωση, κάτι που τόνισε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλώντας αμέσως μετά το ματς με την Χίμκι στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας διεθνής μετά τη λήξη του αγώνα με τη Χίμκι ανέφερε, «Είχαμε εξαιρετική επίθεση. Βάλαμε πολλά καλάθια στο transition και κάπως έτσι βρήκαμε εύκολα καλάθια. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Η πρόκριση είναι στα δικά μας χέρια και πρέπει να μπούμε και να παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη.

Τον τελευταίο καιρό παίζουμε πιο ξεκάθαρα. Προσωπικά, με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου, έχουμε παίξει καλό μπάσκετ. Με το νέο προπονητή παίζουμε καλύτερα. Πρέπει να κερδίσουμε εκτός έδρας. Είναι παιχνίδια εφικτά και μπορούμε να τα κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Ο κόσμος δίνει ώθηση στο ΟΑΚΑ, αλλά εκτός πρέπει να βρεις εσύ ώθηση και να μην μείνεις χωρείς ενέργεια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα. Η σχέση με τον κόουτς είναι εξαιρετική. Θέλει κάποια πράγματα από εμένα και κάνω το καλύτερο για να κερδίσουμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ