Ιωάννης Παπαπέτρου: “Πολύ σημαντική η απουσία του Βέσελι”

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τη δύσκολη δοκιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (8/2, 19:45) και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι χρειάζεται 100% συγκέντρωση και στα 40 λεπτά. 

Αρχικά ο 24χρονος φόργουορντ υποστήριξε στην κάμερα της Nova ότι «πρέπει να είμαστε σταθεροί στο πλάνο και στις αρχές μας και τα 40 λεπτά του παιχνιδιού, να μην χαλαρώσουμε στιγμή, ούτε δευτερόλεπτο. Η Φενέρ είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα με ταλέντο που μπορεί σε μικρό διάστημα να ξεφύγει στο σκορ. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Αν παίξουμε καλή άμυνα μπορούμε να σκοράρουμε στον αιφνιδιασμό και να φτάσουμε τους 80 πόντους. Είναι αρχή του προπονητή και νομίζω σωστή, να ξεκινάμε από την άμυνα. Έτσι μπορούμε να βρούμε τρόπους να σκοράρουμε».

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιαν Βέσελι είπε ότι «είναι κομβική η απουσία του . Δεν έχει ποσότητα στις θέσεις 4-5 η Φενέρ. Νομίζω είναι καλό για εμάς και πρέπει όσο μπορούμε να τους φθείρουμε με φάουλ» ενώ στάθηκε και στους Σλούκα-Καλάθη: «Χρόνια Πολλά στον Νικ, μακάρι να του κάνουμε και εμείς καμιά ασίστ. Ο Σλούκας είναι καλός φίλος μου έξω από το παρκέ. Μέσα ο καθένας παλεύει για να φέρει την νίκη στην ομάδα του».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ