Κίκε Σετιέν: «Πιστεύω πως ο Μέσι θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο Καμπ Νου»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, μέσω δηλώσεων του μίλησε για την κατάσταση στους Μπλαουγκράνα, το μέλλον του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά και το μέλλον του Λιονέλ Μέσι που θεωρεί πως θα κλείσει την καριέρα του στο Καμπ Νόου.

Αρχικά, ο Σετιέν αναφέρθηκε στο μεγάλο του όνειρο, που είναι η κατάκτηση του Champions League: «Λέω στους παίκτες πως βιάζομαι, πως δεν έχω χρόνο για χάσιμο και θέλω να κατακτήσω το Champions League και τη LaLiga. Αν μπορώ να φτάσω και στα δύο, ακόμα καλύτερα».

Στη συνέχεια μίλησε για το συμβόλαιο του με τους Καταλανούς και για το ισπανικό πρωτάθλημα: «Έχω υπογράψει για ενάμισι χρόνο, με οψιόν για άλλο ένα έτος και εύχομαι να το εξαντλήσω, αλλά και να το ανανεώσω αυτό το συμβόλαιο. Αυτό που θα ήθελα πολύ είναι να παίξουμε και να αναδειχθούμε πρωταθλητές παίζοντας. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Η κατάσταση προς το παρόν είναι έτσι. Δεν ξέρω όμως αν θα άξιζε να τελειώσει η LaLiga όπως είναι θα είναι αδιάφορο για μένα. Δεν θα νιώσω πρωταθλητής εάν έχω δύο βαθμούς περισσότερους. Αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή.

Ζούμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση με τον κορονοϊό και αυτό που με απασχολεί είναι να το ξεπεράσουμε και να λυθεί όλο αυτό το συντομότερο δυνατόν. Να μπορούμε να βγούμε έξω και να αγκαλιάσουμε τους ηλικιωμένους. Τα υπόλοιπα είναι περιττά και δεν δίνω πολύ μεγάλη σημασία».

Τέλος αναφέρθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν στην ομάδα και στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι: «Το ιδανικό θα ήταν να εργαζόμαστε σε ένα «θετικό» περιβάλλον. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτά τα πράγματα μπορούν να επηρεάσουν τον Μέσι. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο Καμπ Νου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ