ΚΑΕ ΑΕΚ: “Προστατέψτε την Βασίλισσα”

Ανακοίνωση για την προστασία της ομάδας στον μεγάλο αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην Μπάμπεργκ εξέδωσε η ΚΑΕ, ενημερώνοντας τους φιλάθλους για τους τρόπους συμπεριφοράς τους για το καλό της ”Βασίλισσας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ:

«Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,
για άλλη μία φορά, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο των κανονισμών της FIBA. Θα πρέπει όλοι μας να ενισχύσουμε την Ομάδα μας με τη φωνή και τη δύναμη της ψυχής μας. Δίχως ακρότητες. Δίχως καπνογόνα. Δίχως φωτοβολίδες. Δίχως αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Αποτελεί υποχρέωσή μας να στηρίξουμε τη “Βασίλισσα” και να μη κινδυνεύσει με τιμωρία.
Ενημερώνουμε, επίσης, ότι οι Θύρες του Κλειστού του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν δύο (2) ώρες νωρίτερα, ήτοι τις 17:30, προκειμένου να σπεύσετε με άνεση στο γήπεδο και να μην υπάρξει ταλαιπωρία. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή στα σημεία ελέγχου.
Θα υπάρχει έλεγχος πριν από την είσοδο στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Να έχετε όλοι το εισιτήριο ανά χείρας, είτε εντύπως, είτε στο κινητό σας τηλέφωνο.
Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν 3 ροές εισόδου και προέλεγχος, στο Πάρκινγκ 31 (από “Ειρήνη”), P8 (πλησίον γηπέδου μπάσκετ), P11 (πλησίον γηπέδου ποδοσφαίρου).
Να σπεύσετε από νωρίς στο γήπεδο, έτσι ώστε το Κλειστό του ΟΑΚΑ να είναι γεμάτο πριν από την έναρξη του αγώνα, και για να νιώσουν εκ αρχής παίκτες και προπονητές την στήριξή σας και για να μην υποστείτε ταλαιπωρία στις εισόδους.
Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο κόσμος της ΑΕΚ πήρε “άριστα” σε θέματα συμπεριφοράς και φιλοξενίας. Αυτό πρέπει να συμβεί, και στην οριακή αναμέτρηση με Μπάμπεργκ.
Οι Θύρες που θα ανοίξουν: 3, 7, 11, 25, 27, 29, 40, 46, VIP, PRESS.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗ “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ”».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ