Καθάρισε η Παρί ΣΖ, νίκες για Ρεν και Μονακό

Η Παρί ΣΖ δυσκολεύτηκε, αλλά καθάρισε στο 2ο ημίχρονο, ενώ νωρίτερα τις νίκες πανηγύρισαν οι Ρεν κόντρα στην Μετς, Σεντ-Ετιέν κόντρα στην Νις και Μονακό επί της Τουλούζ. Iσοπαλία με γκολ είχε το Ντιζόν – Μονπελιέ.

Επίσης, αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Αμίαν κόντρα στην Ρεμς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Παρί ΣΖ – Ναντ 2-0

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Ναντ με 2-0 στο στάδιο Παρκ ντε Πρενς για την 16η αγωνιστική της Ligue 1.

Η Παρί δυσκολέυτηκε, αλλά καθάρισε στο 2ο ημίχρονο. Στο 52′ ο Εμπαπέ έκανε το 1-0, πήρε μια κοντινή πάσα του Ντι Μαρία την ώρα που σπρίνταρε στην περιοχή, ξεγέλασε τον αντίπαλο του και έκανε το σουτ, στην κάτω αριστερή γωνία. Στο 85′ ο Νειμάρ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 απο την άσπρη βούλα.

Αυτή η νίκη άυξησε την διαφορά στο +5 για την 1η της βαθμολογίας Παρί Σεν Ζερμέν από την 2η Μαρσέιγ, ενώ η Ναντ βρίσκεται στην 9η θέση με 23 βαθμούς.

Μετς – Ρεν 0-1

Η Μετς επικράτησε της Ρεν με 0-1 στο στάδιο Σεν-Συμφοριέν για την 16η αγωνιστική της Ligue 1.

Σε έναν αγώνα που η Μετς είχε το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής, αλλά και τις περισσότερες τελικές προσπάθειες, Η Ρεν έφυγε με την νίκη, χάρη στο γκολ του Χούνου στο 39′.

Με αυτή τη νίκη η Ρεν σκαρφάλωσε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, ενώ η Μετς βρέθηκε στην 18η θέση με 15 βαθμούς.

Ντιζόν – Μονπελιέ 2-2

Ισόπαλες ανδείχθηκαν Ντιζόν και Μονπελιέ με 2-2 στο στάδιο Γκαστόν-Ζεράρ για την 16η αγωνιστική της Ligue 1.

Στο 2′ έγινε το 1-0 με αυτογκόλ, μια άσχημη στιγμή για τον Σάμπια ο οποίος προσπαθώντας να διώξει μια σέντρα που έγινε από κόρνερ, έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του με κεφαλιά.

Στο 15′ ο Μολέ έκανε το 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 29′ έγινε το 1-2, ο Σαβανιέ βρέθηκε μόνος του στο όριο της περιοχής από τον Ρίστιτς και το φοβερό σουτ που επιχείρησε, στην πάνω αριστερή γωνία, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 72’ο Μαβιντίντι ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με ένα πολύ συνατό σουτ απο κοντινή απόσταση.

Αυτή η ισοπαλία έφερε την Ντιζόν στην 16η θέση της βαθμολογίας με 16 βααθμούς, ενώ η Μονπελιέ βρίσκεται στην 6η θέση με 24 βαθμούς.

Σεντ Ετιέν – Νις 4-1

Η Σεντ-Ετιέν επικράτησε της Νις με 4-1 στο στάδιο Ζοφρουά-Γκισάρ για την 16η αγωνιστική της Ligue 1.

Στο 11′ ο Μπουάνγκα έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα. ‘Υστερα απο 4 λεπτά, στο 15′, Ο Ντόλμπεργκ έκανε το 1-1 απο κοντινή απόσταση.

Στο 38′ ο Χαμούμα βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ένα υπέροχο τελείωμα έκανε το 2-1.

Στο 40′ ο Φοφανά έκανε το 3-1 με μια έξοχη κεφαλιά στην πάνω δεξιά γωνία, κανένα περιθώριο αντίδρασης δεν είχε ο τερματοφύλακας.

Στο 58’ ο Μπουάνγκα διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με κεφαλιά, μετά απο σέντρα του Χαμούμα.

Αυτή η νίκη έφερε την Σεντ-Ετιέν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, ενώ η Νις βρέθηκε στην 14η θέση με 20 βαθμούς.

Τουλούζ – Μονακό 1-2

Η Μονακό επικράτησε της Τουλούζ με 1-2 στο Στάδιο Λουί II, για την 16η αγωνιστική της Ligue 1.

Μόλις στο 5′ ο Μπεν Γιέντερ έκανε το 0-1 με εκτέλεση πέναλτι. Στο 40′ έγινε το 1-1, η Τουλούζ πλήρωσε την Μονακό με το ίδιο νόμισμα, με πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Σανόγκο.

Στο 52′ ο Μπεν Γιέντερ με φοβερή διαγώνια πάσα, έβγαλε τον Μάρτινς σε κενή εστία και εκείνος διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Με αυτή τη νίκη η Μονακό σκαρφάλωσε στην 13η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, ενώ η Τουλούζ παρέμεινε στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ