Καθάρισε με σχετική ευκολία ο Αστέρας

Στην παγερή Τρίπολη ο Αστέρας ήταν ουσιαστικός στον τρόπο του παιχνιδιού του, δεν άφησε τον ουραγό Πανιώνιο να τον απειλήσει και πήρε μία επαγγελματική νίκη με 2-0. Μελανό σημείο η αποβολή του Μπαράλες στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Το ματς κινήθηκε σε χαμηλό ρυθμό. Η ομάδα του Πανιωνίου παρατάχθηκε με 5 στην άμυνα και έκλεισε πολύ καλά τους δρόμους προς την άμυνα της. Αξιόλογο είναι πως δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία του Παπαδόπουλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες επιθετικές πρωτοβουλίες όπου μία εξ αυτών μετουσιώθηκε σε τέρμα. Ο Μασούρας έκανε χέρι μες την περιοχή, φάση που δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν. Την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο συνήθης ύποπτος Μπαράλες όπου έστειλε τον Κότνικ στην απέναντι γωνία(35′)

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου(51′) σε ένα κερδισμένο φάουλ μακριά από την περιοχή ο Μαρκ έκανε μία πολύ ωραία σκαφτή σέντρα βρίσκοντας αμαρκάριστο τον Ιγκλέσιας όπου από κοντά διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα.

Ο Κρέσπο έχασε τεράστια ευκαιρία στο 70′ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ καθώς νικήθηκε από τον Κότνικ σε τετ-α-τετ μέσα στην περιοχή.

Στο 78′ παρακολουθήσαμε μία πανέμορφη επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων. Ο Ριέρα ντρίμπλαρε πανέμορφα τρεις ποδοσφαιριστές, έδωσε την πάσα στον Μπαράλες με τον δεύτερο να στρώνει με την μία την μπάλα στον Βαλιέντε ο οποίος εξαπέλυσε ένα ευθύβολο σουτ που πέρασε κόρνερ.

Το ματς έκλεισε με άσχημο τρόπο για τον Αστέρα καθώς ο Χερόνιμο Μπαράλες δέχθηκε μία δεύτερη κίτρινη κάρτα κι έτσι ο φορ των Αρκάδων θα χάσει τον ματς στην Λαμία.

Άτυχος στάθηκε ο Σίτι του Αστέρα καθώς αντικαταστάθηκε στο 18ο λεπτό από τον Ριέρα λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Πλέον οι Αρκάδες αν και βρίσκονται τρίτοι από το τέλος έχουν συγκεντρώσει 21 βαθμούς κι απέχουν στους 11 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό και 15 από τον ουραγό Πανιώνιο.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης(Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πασαλίδης, Ματρικάρντι, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας(65′ Βαλιέντε), Μουνάφο, Μαρκ Φερνάντεθ, Σίτο(18′ Ριέρα), Κρέσπι(78′ Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες.

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.(Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Κιάκος(45′ Σαραμαντάς), Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Μασούρας, Κόρμπος, Μιλόγεβιτς(45′ Παπανικολάου), Παπαγεωργίου(81′ Δούμτσιος), Αραμπούλι, Εμμανουηλίδης.

 

Κίτρινες κάρτες: Ιγκλέσιας(41,), Ματρικάρντι(45’+2), Πασαλίδης(60′), Μπαράλες(63′, 90’+3), Κώτσιρας(74′)/ Παπανικολάου(82′).

Κόκκινες κάρτες: Μπαράλες(90’+3)/-

 

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Βοηθοί: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)
Δημήτριος Μαυρούδης (Ηρακλείου).

Τέταρτος: Φώτιος Νταούλας (Δυτ. Αττικής).

VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).

AVAR: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς).

 

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ