Και τώρα ντέρμπι!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 19:30 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 19η αγωνιστική της Super League Σουρωτής και αρχίζει με αυτό το ματς η σειρά των ντέρμπι για τον «Δικέφαλο» του Βορρά, που θα κρίνουν πολλά στην υπόθεση τίτλος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ντέρμπι «Δικεφάλων» τον Πέδρο Ενρίκε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από το δανεισμό του στην Αστάνα.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Γιαννούλης μαζί με τον τραυματία Κάνιας, αλλά και τους δύο νεοφερμένους, Ολιβέιρα και Ίνγκασον. Συνεχίζουν να μην ακολουθούν τις αποστολές του ΠΑΟΚ ο Χατσερίντι που πλέον δεν υπολογίζεται, ο Μαλεζάς, οι δύο τερματοφύλακες, Γλύκος και Σιαμπάνης, ενώ έμεινε εκτός και ο Καρέλης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ