Καλύτερος Αμυντικός της χρονιάς ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος αμυντικός της σεζόν 2018-2019 για την Basketleague.

Ο 28χρονος μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, έπειτα από ψηφοφορία, τιμήθηκε με τον τίτλο του κορυφαίου αμυντικού της περασμένης σεζόν. Ο Χάουρντ Σαν – Ρος έκανε μια πολύ καλή χρονιά και ο τίτλος αυτός ήρθε να τον ανταμείψει!

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

Ο Νικ Καλάθης ήταν για τρεις σερί σεζόν ο Καλύτερος Αμυντικός της Basket League. Τον «διαδέχεται» ο Χάουαρντ Σαντ – Ρος της ΑΕΚ, ο οποίος αναδείχθηκε Καλύτερος Αμυντικός της Betshop Basket League για την σεζόν 2018-19, στο ντεμπούτο του στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος Κουβανός περιφερειακός ισοβάθμησε στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της Betshop Basket League (οι οποίοι διαμορφώνουν κατά 60% το τελικό αποτέλεσμα), με τον Αντώνη Κόνιαρη. Ο Σαντ – Ρος και ο 22χρονος γκαρντ συγκέντρωσαν από 4 ψήφους (15,38%).

Ο Κουβανός περιφερειακός της Ένωσης ήταν πρώτος στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με 10 προτιμήσεις (22,2%), με τους Θανάση Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση, με 6 ψήφους ο καθένας (13,3%).

Στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού, ο Σαντ – Ρος ήταν τρίτος με 34 ψήφους (4,7%). Πρώτος ήταν ο Καλάθης (200, 27,6%) και δεύτερος ο Θ. Αντετοκούνμπο (165, 22,82%).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ